Рецепт Лазанья з томатним соусом фото

Лазанья з томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо вам здається, що готувати лазанью складно, то цей рецепт змінить вашу думку. Дивіться, як приготувати лазанью з томатним соусом і м'ясним фаршем. Це смачно! пальчики оближете!

Опис приготування:

Це дуже простий варіант. Ми будемо готувати лазанью з покупним томатним соусом. Бешамель я не додаю, так як з томатним соусом лазіння і так вийде дуже соковитою і м'якою.

Що, приготування займе чимало часу, але в цілому в процесі немає нічого складного.

  • Фарш яловичий - 450 грам
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Перець болгарський - 0, 5 штуки (великий)
  • Часник - 2 зубчики
  • Соус томатний - 800 мілілітрів
  • Кетчуп - 85 мілілітрів
  • Помідори - 400 грам (подрібнені)
  • Приправи італійські - 1 Ст. Ложка
  • Оцет винний - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Паста для лазаньї - 250 грам
  • Rikotta - 420 грам
  • Моцарелла - 400 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Масло рослинне - 2 чайних ложки
лазанья з томатним соусом - фото крок 1
На рослинному маслі обсмажте яловичий фарш.
лазанья з томатним соусом - фото крок 2
Окремо обсмажте подрібнену перець, цибуля і часник. А потім з'єднайте з яловичиною.
лазанья з томатним соусом - фото крок 3
Перекладіть м'ясо в сотейник, додайте подрібнені помідори, томатний соус і кетчуп, сіль і італійські трави. Додайте оцет і за смаком цукор.
лазанья з томатним соусом - фото крок 4
Тепер за інструкцією на упаковці приготуйте лазанью. У моєму випадку макарони треба було швидко відварити і злити воду.
лазанья з томатним соусом - фото крок 5
У форму для випічки починаємо викладати: спочатку макарони, потім - фарш. Наступний шар - рикотта і терта моцарелла.
лазанья з томатним соусом - фото крок 6
Так викладаємо всі верстви. Закінчуємо тертим пармезаном. Духовку гріємо до 180 градусів. Накриваємо форму фольгою і готуємо лазанью 45 хвилин.

Схожі рецепти