Лазанья з томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам здається, що готувати лазанью складно, то цей рецепт змінить вашу думку. Дивіться, як приготувати лазанью з томатним соусом і м'ясним фаршем. Це смачно! пальчики оближете!
Це дуже простий варіант. Ми будемо готувати лазанью з покупним томатним соусом. Бешамель я не додаю, так як з томатним соусом лазіння і так вийде дуже соковитою і м'якою.
Що, приготування займе чимало часу, але в цілому в процесі немає нічого складного.
- Фарш яловичий - 450 грам
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Перець болгарський - 0, 5 штуки (великий)
- Часник - 2 зубчики
- Соус томатний - 800 мілілітрів
- Кетчуп - 85 мілілітрів
- Помідори - 400 грам (подрібнені)
- Приправи італійські - 1 Ст. Ложка
- Оцет винний - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Паста для лазаньї - 250 грам
- Rikotta - 420 грам
- Моцарелла - 400 грам
- Пармезан - 100 грам
- Масло рослинне - 2 чайних ложки

На рослинному маслі обсмажте яловичий фарш.

Окремо обсмажте подрібнену перець, цибуля і часник. А потім з'єднайте з яловичиною.

Перекладіть м'ясо в сотейник, додайте подрібнені помідори, томатний соус і кетчуп, сіль і італійські трави. Додайте оцет і за смаком цукор.

Тепер за інструкцією на упаковці приготуйте лазанью. У моєму випадку макарони треба було швидко відварити і злити воду.

У форму для випічки починаємо викладати: спочатку макарони, потім - фарш. Наступний шар - рикотта і терта моцарелла.

Так викладаємо всі верстви. Закінчуємо тертим пармезаном. Духовку гріємо до 180 градусів. Накриваємо форму фольгою і готуємо лазанью 45 хвилин.