Рецепт Лазанья «4 сиру» фото

Лазанья «4 сиру»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Моцарелла , Пармезан
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любіть лазанью? А що, якщо приготувати її самостійно? Я вам розповім, як приготувати лазанью"4 сиру" ! Але м'ясо там теж є, не хвилюйтеся. Буде ситно, шалено смачний і ароматний, спробуйте!

Опис приготування:

Розповім вам, як приготувати лазанью"4 сиру" в домашніх умовах! Це дуже просто, адже листи для лазаньї зараз можна знайти в кожному супермаркеті, так що справа за малим - купити і приступити в готуванні! Сири я теж рекомендую брати хороші і саме такі, як зазначено в рецепті. Смак просто божественний!

  • Фарш - 500 грам
  • Томатна паста - 100 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 штука(1 невелика головка)
  • Листи лазаньї - 6 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Rikotta - 200 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Чеддер - 200 грам
  • Моцарелла - 300 грам
лазанья
1. Для початку зробимо"м'ясної" шар. Для цього на рослинній олії обсмажити цибулю і часник, потім додамо фарш і спеції, roza_ker, поки не випарується волога. Далі додамо томатну пасту і воду, тушкуємо на малому вогні до готовності фаршу. Далі на дно форми застилає два листи лазаньї, зверху викладаємо цей соус.
лазанья
2. Далі накриваємо ще двома листами лазаньї.
лазанья
3. Тепер зробимо сирний шар. Змішаємо для цього в окремій мисці подрібнені рикотту, пармезан, Чеддер і motsarellu, додамо яйце і спеції, перемішаємо до однорідності. Трохи сиру залишимо, щоб посипати їм блюдо зверху.
лазанья
4. Тепер просто поверх сирного шару вистилає залишилися два листи лазаньї, знову посипаємо зверху сиром і відправляємо в духовку запікатися на 45 хвилин при 190 градусах.
лазанья
5. Готово! Смачного!

Схожі рецепти