Лазанья «4 сиру»
(покроковий рецепт з фото)
Любіть лазанью? А що, якщо приготувати її самостійно? Я вам розповім, як приготувати лазанью"4 сиру"! Але м'ясо там теж є, не хвилюйтеся. Буде ситно, шалено смачний і ароматний, спробуйте!
Розповім вам, як приготувати лазанью"4 сиру" в домашніх умовах! Це дуже просто, адже листи для лазаньї зараз можна знайти в кожному супермаркеті, так що справа за малим - купити і приступити в готуванні! Сири я теж рекомендую брати хороші і саме такі, як зазначено в рецепті. Смак просто божественний!
- Фарш - 500 грам
- Томатна паста - 100 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 штука(1 невелика головка)
- Листи лазаньї - 6 штук
- Яйце - 1 штука
- Rikotta - 200 грам
- Пармезан - 50 грам
- Чеддер - 200 грам
- Моцарелла - 300 грам