Лагман з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вже пробували готувати класичний лагман, і вам сподобалося, тоді рекомендую дізнатися, як приготувати лагман з солоними огірками, - як на мене, така варіація виходить набагато смачніше!
Головне, що потрібно знати про це рецепті приготування лагмана з солоними огірками, - так це не забути додати ці самі огірки! Я не можу дихати, забула в описі про них написати. Тут існує два варіанти, - або ж солоні огірки ріжуть дрібними кубиками і посипають вже готовий лагман зверху прямо в тарілці, або ж додають разом з розсолом тоді ж, коли і заливаєте лагман водою. Загалом, тут вже все на ваш розсуд. Так що розповім, як зробити лагман з солоними огірками, а ви вже спробуйте!
- Яловичина - 600 грам
- Картопля - 300 грам
- Редька - 300 грам
- Огірки солені - 400 грам
- Цибуля - 300 грам
- Помідори - 300 грам
- Локшина - 400 грам
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
1. В казані прогреваем рослинне масло, і обсмажуємо цибулю і шматочки м'яса.
2. Поки м'ясо і цибуля не зарум'яниться, ви як раз встигнете порізати редьку, картопля, морква дрібним кубиком. Додамо потім до м'яса і обсмажити все разом.
3. Додамо подрібнені помідори. Тушкуємо все разом ще якийсь час.
4. Коли вміст казанка як би "осяде", - заливаємо все бульйоном або водою. Солимо, перчим, додамо спеції. Тушкуємо до готовності, а потім можна посипати зеленню.
5. Відварюємо паралельно локшину, і насипаємо її по тарілках, затоку зверху сумішшю з казанка. Смачного!