Рецепт Лагман з солоними огірками фото

Лагман з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Огірок , Локшина , Солоний огірок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-7
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви вже пробували готувати класичний лагман, і вам сподобалося, тоді рекомендую дізнатися, як приготувати лагман з солоними огірками, - як на мене, така варіація виходить набагато смачніше!

Опис приготування:

Головне, що потрібно знати про це рецепті приготування лагмана з солоними огірками, - так це не забути додати ці самі огірки! Я не можу дихати, забула в описі про них написати. Тут існує два варіанти, - або ж солоні огірки ріжуть дрібними кубиками і посипають вже готовий лагман зверху прямо в тарілці, або ж додають разом з розсолом тоді ж, коли і заливаєте лагман водою. Загалом, тут вже все на ваш розсуд. Так що розповім, як зробити лагман з солоними огірками, а ви вже спробуйте!

  • Яловичина - 600 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Редька - 300 грам
  • Огірки солені - 400 грам
  • Цибуля - 300 грам
  • Помідори - 300 грам
  • Локшина - 400 грам
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
лагман з солоними огірками - фото крок 1
1. В казані прогреваем рослинне масло, і обсмажуємо цибулю і шматочки м'яса.
лагман з солоними огірками - фото крок 2
2. Поки м'ясо і цибуля не зарум'яниться, ви як раз встигнете порізати редьку, картопля, морква дрібним кубиком. Додамо потім до м'яса і обсмажити все разом.
лагман з солоними огірками - фото крок 3
3. Додамо подрібнені помідори. Тушкуємо все разом ще якийсь час.
лагман з солоними огірками - фото крок 4
4. Коли вміст казанка як би"осяде" , - заливаємо все бульйоном або водою. Солимо, перчим, додамо спеції. Тушкуємо до готовності, а потім можна посипати зеленню.
лагман з солоними огірками - фото крок 5
5. Відварюємо паралельно локшину, і насипаємо її по тарілках, затоку зверху сумішшю з казанка. Смачного!

Схожі рецепти