Рецепт Лагман з качки фото

Лагман з качки
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Птах , Качка , Локшина
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування лагмана з качки, - це, так скажемо, вишуканий варіант класичного блюда. Готується він недовго, та й просто до того ж. А ось результат задовольнить навіть справжніх гурманів!

Опис приготування:

Таке блюдо, як лагман з качки в домашніх умовах, як ви можете помітити, готується дуже просто, не дивлячись на"складне" назва. Так що, як мені здається, варто якось на дозвіллі купити качине філе замість приївся курячого, щоб порадувати сім'ю блюдом, зробленим по цьому чудовому рецептом приготування лагмана з качки! Бажаю вам успіху!

  • Качка - 0.5 штуки
  • Картопля - 7 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Локшина - 250 грам
  • Бульйон - 1.5 L (можна замінити водою)
  • Томатна паста - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
лагман з качки - фото крок 1
1. М'ясо качки нарізаємо середніми шматочками, обсмажити до золотистої скоринки в рослинному маслі, або ж трохи поваримо.
лагман з качки - фото крок 2
2. Додамо до вже підготовленого м'яса на сковороду цибулю і моркву. Додамо томатну пасту. Солимо, перчимо до смаку.
лагман з качки - фото крок 3
3. Суміш в сковороді заливаємо водою або бульйоном, а картоплю ріжемо дрібними кубиками і кидаємо до вже закипілої бульйону.
лагман з качки - фото крок 4
4. Варити треба суміш на маленькому вогні до готовності картоплі. Поки заливка гаситься, локшину відварити, як зазначено на упаковці, і відкинемо на друшляк.
лагман з качки - фото крок 5
5. При подачі ж по тарілках розкладаємо локшину, і заливаємо бульйоном. Смачного!

Схожі рецепти