Лагман з качки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування лагмана з качки, - це, так скажемо, вишуканий варіант класичного блюда. Готується він недовго, та й просто до того ж. А ось результат задовольнить навіть справжніх гурманів!
Таке блюдо, як лагман з качки в домашніх умовах, як ви можете помітити, готується дуже просто, не дивлячись на "складне" назва. Так що, як мені здається, варто якось на дозвіллі купити качине філе замість приївся курячого, щоб порадувати сім'ю блюдом, зробленим по цьому чудовому рецептом приготування лагмана з качки! Бажаю вам успіху!
- Качка - 0.5 штуки
- Картопля - 7 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Локшина - 250 грам
- Бульйон - 1.5 L (можна замінити водою)
- Томатна паста - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. М'ясо качки нарізаємо середніми шматочками, обсмажити до золотистої скоринки в рослинному маслі, або ж трохи поваримо.
2. Додамо до вже підготовленого м'яса на сковороду цибулю і моркву. Додамо томатну пасту. Солимо, перчимо до смаку.
3. Суміш в сковороді заливаємо водою або бульйоном, а картоплю ріжемо дрібними кубиками і кидаємо до вже закипілої бульйону.
4. Варити треба суміш на маленькому вогні до готовності картоплі. Поки заливка гаситься, локшину відварити, як зазначено на упаковці, і відкинемо на друшляк.
5. При подачі ж по тарілках розкладаємо локшину, і заливаємо бульйоном. Смачного!