Рецепт Лагман консервований фото

Лагман консервований
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Локшина
Дієтичне харчування
На обід , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-7
Час приготування: 35 хв.

Такий рецепт приготування лагмана з тушонки ідеально підходить для виїздів на природу, але і вдома, на плиті, можна зробити - був би казанок, а ситний, смачний і простий у приготуванні обід я вам гарантую

Опис приготування:

Звичайно ж, це дуже простий рецепт лагмана з тушонки, так скажемо, "на швидку руку" , адже його зазвичай готують з баранини і явно довше над ним мучаться. А тут лагман з тушонки в домашніх умовах (ну, або в похідних умовах, дивлячись як ви готуєте) буде готовий вже дуже скоро, - як раз встигнете нагуляти апетит, і поспостерігати за околицями, - а тут і лагман наспів! Приємного вам відпочинку та гарного апетиту!

  • Консервований - 1 кілограм(2 великі банки)
  • Капуста - 300 грам
  • Помідори - 3 штуки
  • Перці болгарські - 3 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
лагман консервований - фото крок 1
1. Для початку - підготовчий етап. Дрібно ріжемо овочі, і змішаємо помідори та перці - в одній мисці, а цибулю та моркву - в інший. Часник, сіль, спеції додамо і туди, і туди.
лагман консервований - фото крок 2
2. Поки овочі наполягають, progrevaem котел, і на рослинному маслі обсмажити тушонку. Коли трохи змінить колір - додамо лук і морква. Перемішаємо.
лагман консервований - фото крок 3
3. Тепер, коли морква стала золотистою, додамо до цієї суміші капусту. Продовжуємо гасити.
лагман консервований - фото крок 4
4. Коли капуста стане прозорою, - додамо картоплю кубиками.
лагман консервований - фото крок 5
5. Як тільки картопля вже розм'якшиться, - додамо нашу овочеву суміш. Перемішаємо, і тільки тепер на свій смак солимо, перчим, додамо спеції.
лагман консервований - фото крок 6
6. Окремо відварити локшину, і в тарілки накладаємо спочатку локшину, а потім заливаємо бульйоном з казанка. Все готово, бажаю вам успішної готування!

Схожі рецепти