Лагман консервований
(покроковий рецепт з фото)
Такий рецепт приготування лагмана з тушонки ідеально підходить для виїздів на природу, але і вдома, на плиті, можна зробити - був би казанок, а ситний, смачний і простий у приготуванні обід я вам гарантую
Звичайно ж, це дуже простий рецепт лагмана з тушонки, так скажемо, "на швидку руку", адже його зазвичай готують з баранини і явно довше над ним мучаться. А тут лагман з тушонки в домашніх умовах (ну, або в похідних умовах, дивлячись як ви готуєте) буде готовий вже дуже скоро, - як раз встигнете нагуляти апетит, і поспостерігати за околицями, - а тут і лагман наспів! Приємного вам відпочинку та гарного апетиту!
- Консервований - 1 кілограм(2 великі банки)
- Капуста - 300 грам
- Помідори - 3 штуки
- Перці болгарські - 3 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Для початку - підготовчий етап. Дрібно ріжемо овочі, і змішаємо помідори та перці - в одній мисці, а цибулю та моркву - в інший. Часник, сіль, спеції додамо і туди, і туди.
2. Поки овочі наполягають, progrevaem котел, і на рослинному маслі обсмажити тушонку. Коли трохи змінить колір - додамо лук і морква. Перемішаємо.
3. Тепер, коли морква стала золотистою, додамо до цієї суміші капусту. Продовжуємо гасити.
4. Коли капуста стане прозорою, - додамо картоплю кубиками.
5. Як тільки картопля вже розм'якшиться, - додамо нашу овочеву суміш. Перемішаємо, і тільки тепер на свій смак солимо, перчим, додамо спеції.
6. Окремо відварити локшину, і в тарілки накладаємо спочатку локшину, а потім заливаємо бульйоном з казанка. Все готово, бажаю вам успішної готування!