Рецепт Квасоля фото

Квасоля
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Помідор
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Супи

Фасолада - просте, ситне і пісне блюдо з квасолі і томатів, популярне в грецькій кухні. Його можна подавати як густу юшку або гарнір. Все залежить від кількості овочевого бульйону.

Рецепт, як приготувати фасолада, досить простий. Самою довгий процес - підготувати і відварити квасолю. Але ви можете скоротити час в рази, використовуючи консервовану квасолю і покласти її в самому кінці гасіння. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Квасоля - 200 грам
  • Лечо - 1 Склянка
  • Морква - 1 штука
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Розмарин - 1 штука
квасоля - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Квасоля заздалегідь замочіть у великій кількості холодної води на 4 годину, замініть воду. Відваріть майже до готовності, протягом 40-50 хвилин. Овочі вимийте і очистіть.
квасоля - фото крок 2
Овочі наріжте дрібними кубиками, пассеруйте на розігрітій олії до м'якості, періодично помішуючи. Посоліть і поперчіть за смаком.
квасоля - фото крок 3
Для однорідної консистенції я перебила лечо в блендері. Влийте лечо, додайте розмарин, цукор за смаком. Гасіть до загустіння.
квасоля - фото крок 4
Додайте відварену квасолю, перемішайте. Влийте окріп (500 мл) чи менше, доводячи блюдо до бажаної густоти. Прогрійте протягом 10 хвилин, зніміть з вогню.
квасоля - фото крок 5
Подавати фасолада з рубаною зеленню і оливками, можна в гарячому і в холодному вигляді. Зберігайте блюдо в емальованому посуді в холодильнику протягом 2-3 діб. Настоявшись в томаті, квасоля стає тільки смачніше.

Схожі рецепти