Рецепт Квасоля з овочами на зиму фото

Квасоля з овочами на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Корисний обід , Новий рік
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Взимку, взявши баночку квасолі з овочами, можна приготувати і салат, і суп, і гаряче. Тому готуйте цього добра якнайбільше. Приготувати квасолю з овочами в домашніх умовах - простіше простого.

Опис приготування:

Як приготувати квасоля з овочами на зиму? розповідаю.

Я раджу передчасно замочити квасолю, щоб прискорити процес готування. І, звичайно, приготуйте банки для консервації. Для мене найзручніші - півлітрові. Взимку відкрив і з'їв за раз. Якраз на всю сім'ю вистачає!

А тепер візьмемося безпосередньо за консервацію:

1. Відваріть квасоля до напівготовності.

2. Промийте і почистіть все овочі. Моркву натріть на тертці, цибулю порізати кубиками, болгарський перець - соломкою (але занадто НЕ дрібнити).

3. Всі овочі складіть в сковороду на невелику кількість рослинної олії, перемішайте. Залийте їх томатним соком і тушкуйте близько 20 хвилин. Томатний сік, до речі, можна також приготувати самостійно. Для цього потрібно очистити від шкірки помідори, це легко зробите, заливши їх окропом, а потім перейдіть їх на м'ясорубці або блендером.

4. В тушковані овочі додайте квасолю, рослинна олія, сіль, цукор. За смаком поперчіть. Залиште гаситися ще на хвилин 15.

5. Додайте оцет і доведіть до кипіння. Потім можна розливати по попередньо стерилізованим банкам. Не забудьте залишити на ніч під ковдрою, а потім зберігайте в темному прохолодному місці.

На виході у Вас повинно вийти 5, 5 літра квасолі з овочами.

Квасоля з овочами на зиму готова. Смачного!

Проводьте зимові вечори смачно


  • Квасоля - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
  • Морква - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Томатний сік - 3 L
  • Рослинна олія - 0, 5 L
  • Оцет - 100 мілілітрів
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - - За смаком
Як приготувати квасоля з овочами на зиму? розповідаю.

Я раджу передчасно замочити квасолю, щоб прискорити процес готування. І, звичайно, приготуйте банки для консервації. Для мене найзручніші - півлітрові. Взимку відкрив і з'їв за раз. Якраз на всю сім'ю вистачає!

А тепер візьмемося безпосередньо за консервацію:

1. Відваріть квасоля до напівготовності.

2. Промийте і почистіть все овочі. Моркву натріть на тертці, цибулю порізати кубиками, болгарський перець - соломкою (але занадто НЕ дрібнити).

3. Всі овочі складіть в сковороду на невелику кількість рослинної олії, перемішайте. Залийте їх томатним соком і тушкуйте близько 20 хвилин. Томатний сік, до речі, можна також приготувати самостійно. Для цього потрібно очистити від шкірки помідори, це легко зробите, заливши їх окропом, а потім перейдіть їх на м'ясорубці або блендером.

4. В тушковані овочі додайте квасолю, рослинна олія, сіль, цукор. За смаком поперчіть. Залиште гаситися ще на хвилин 15.

5. Додайте оцет і доведіть до кипіння. Потім можна розливати по попередньо стерилізованим банкам. Не забудьте залишити на ніч під ковдрою, а потім зберігайте в темному прохолодному місці.

На виході у Вас повинно вийти 5, 5 літра квасолі з овочами.

Квасоля з овочами на зиму готова. Смачного!

Проводьте зимові вечори смачно

Схожі рецепти