Рецепт Квасоля в воке фото

Квасоля в воке
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Квасоля в воке - це простий і при цьому неймовірно смачний китайський гарнір. Приготувавши його з соєвим соусом, гострим імбиром і цукром, ми отримаємо яскраве блюдо, яке можна подати з м'ясом або рибою.

Опис приготування:

Є багато причин любити китайську кухню, але особисто мені вона найбільше подобається за те, що всі страви в ній готуються дуже швидко. Сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити квасоля в воке - отличнейший гарнір з яскравим смаком і приголомшливим ароматом. Насправді це блюдо можна їсти і як самостійне, воно і так дуже смачне, але я зазвичай готую квасолю в воке в домашніх умовах і подаю її з м'ясом або рибою.

1) Отже, наливаємо в вок рослинне масло і ставимо його на сильний вогонь. Коли масло гарненько розігріється, викладаємо в вок квасоля і смажимо її приблизно 1-2 моменти, помішуючи. Після цього перекладаємо квасоля на тарілку, застелену паперовим рушником.

2) Тепер нам потрібно вилити з вока зайве масло, залишивши в ньому тільки близько двох столових ложок, і повернути вок на вогонь. Невеликий шматочок імбиру очищаємо від шкірки і нарізаємо брусочками, викладаємо імбир в вок і смажимо його 1-2 хвилини.

3) Потім ми знову відправляємо квасоля в вок і додаємо до неї цукор і соєвий соус, перемішуємо все і буквально через хвилину знімаємо вок з вогню.

Готову квасолю ми подаємо до столу, посипавши її кунжутом. Приємного всім апетиту!


  • Фасоль стручковая - 450 грам
  • Соус соєвий світлий- 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Імбир свіжий нарізаний - 1-1, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 175 мілілітрів
  • Кунжут - За смаком (для подачі)
Є багато причин любити китайську кухню, але особисто мені вона найбільше подобається за те, що всі страви в ній готуються дуже швидко. Сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити квасоля в воке - отличнейший гарнір з яскравим смаком і приголомшливим ароматом. Насправді це блюдо можна їсти і як самостійне, воно і так дуже смачне, але я зазвичай готую квасолю в воке в домашніх умовах і подаю її з м'ясом або рибою.

1) Отже, наливаємо в вок рослинне масло і ставимо його на сильний вогонь. Коли масло гарненько розігріється, викладаємо в вок квасоля і смажимо її приблизно 1-2 моменти, помішуючи. Після цього перекладаємо квасоля на тарілку, застелену паперовим рушником.

2) Тепер нам потрібно вилити з вока зайве масло, залишивши в ньому тільки близько двох столових ложок, і повернути вок на вогонь. Невеликий шматочок імбиру очищаємо від шкірки і нарізаємо брусочками, викладаємо імбир в вок і смажимо його 1-2 хвилини.

3) Потім ми знову відправляємо квасоля в вок і додаємо до неї цукор і соєвий соус, перемішуємо все і буквально через хвилину знімаємо вок з вогню.

Готову квасолю ми подаємо до столу, посипавши її кунжутом. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти