Рецепт Квашена капуста з айвою фото

Квашена капуста з айвою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі , Фрукти , Капуста , Айва
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Заготовки , Квашення
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 дн. 0 г. 20 хв.

Коли я вперше побачила рецепт квашеної капусти з айвою, то вирішила неодмінно спробувати. І яке було моє здивування, коли спробувала готову страву. Вона так хрумтіла! Виявляється справа в фрукті!

Опис приготування:

При додаванні солі спробуйте капусту на смак. Якщо айва солодка, можливо солі потрібно трохи більше.

  • Капуста білокачанна - 1, 2 кілограма (осінніх сортів)
  • Айва - 1/2 штуки (велика)
  • Морква - 120 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (з гіркою)
  • Цукор - 0, 3 Ст. Ложки
квашена капуста з айвою - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
квашена капуста з айвою - фото крок 2
Наріжте тонкою соломкою капусту. Перекладіть в глибоку чашу.
квашена капуста з айвою - фото крок 3
На великій тертці натріть моркву, додайте до капусти.
квашена капуста з айвою - фото крок 4
Айву розрізати і видаліть насінну коробочку.
квашена капуста з айвою - фото крок 5
Натріть айву на крупній тертці. Додайте в чашу з капустою.
квашена капуста з айвою - фото крок 6
Додати сіль, додайте цукор і добре перетріть руками. Капуста повинна виділити сік і стати вологою.
квашена капуста з айвою - фото крок 7
У чисту і суху банку перекладіть капусту. Утрамбуйте, прикрийте вощеного папером або марлею. Залиште при кімнатній температурі на 3 діб. Протягом зазначеного часу, проколюйте капусту кожен день по 2-3 рази. Через три доби капусту закрийте капроновою кришкою і приберіть в холодильник.
квашена капуста з айвою - фото крок 8
Подавайте капусту з рослинним маслом і зеленому цибулею. Смачного!

Схожі рецепти