Курячі рулетики в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і соковите куряче філе в хрусткому тесті - це неймовірно смачно. Можна приготувати і для звичайного обіду або вечері, або для святкового столу.
Як відомо, куряча грудка - це досить сухе м'ясо. Давайте приготуємо його так, щоб воно залишилося соковитим і смачним. Я представляю вам рецепт приготування курячих рулетиків в листковому тісті. Я думаю, що приготував цю страву один раз, ви вже ніколи не забудете цей рецепт і будете користуватися ним знову і знову. Як приготувати курячі рулетики в листковому тісті, ви зможете побачити на фото і прочитати докладні інструкції в рецепті. Удачі вам і смачного результату!
- Листкове тісто - 250 грам
- Куряча грудка - 1 штука (філе)
- Яйце - 1 штука
- Приправа для курки - 2-3 Щепоток
- Сіль - 2 щіпки
- Насіння льону або кунжуту - 2 щіпки
Куряче філе ретельно миємо, потім підсушують паперовим рушником. Рівномірно відбиваємо, щоб пласт м'яса став якомога тонше. Посипаємо сіллю, перцем і спеціями з обох сторін.
Розморожуємо лист листкового тіста. Якщо у вас тісто в пачці одним пластом - відріжте від нього частину. Злегка розгортає тісто і викладаємо на нього підготовлене куряче філе.
Загортаємо тугий рулет. Зайве тісто обрізаємо.
Викладаємо рулетик на деко, застелений папером для випічки і змащуємо яєчним жовтком.
Посипаємо зверху рулетик насінням льону або кунжуту. Так він буде виглядати нарядно.
Випікаємо рулетик в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.