Курка в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати смачну і соковиту курку в пароварці простіше простого. Ніяких зайвих жирів і калорій, тільки здорова їжа!
Ця страва абсолютно точно припаде до смаку вашим рідним і близьким людям. Їжа дієтична і не шкідлива. Перед вами простий і доступний рецепт приготування курки в пароварці. Дотримуйтесь прикріпленим нижче фотографій і у вас неодмінно все вийде. Удачі в приготуванні!
- Куряче філе - 700 грам
- Картопля - 700 грам
- Спеції дял курки - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець духмяний - 2 штуки
Підготуємо інгредієнти. Курку гарненько промийте. Картопля промийте і почистіть.
Наріжте куряче філе не великими шматками, замаринуйте в паприці і спеціях для курки. Маринувати 15 хвилин.
Картоплю порізати НЕ великими часточками, викладіть в чашу пароварки, приправити сіллю.
У другу чашу викладаємо курку.
На сіточку для спецій покладіть лавровий лист і запашний перець.
На нижній ярус ставимо картоплю, на верхній курку (щоб сік з курки стікав в картопля). Пароварку включаємо на 45 хвилин.
Готово! Смачного!