Курка в клярі у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже апетитне куряче філе, обсмажене в клярі. Блюдо надзвичайно смачна і приваблива. Нічого складного в процесі приготування немає, думаю у вас все вийде! пробуємо!
Перед вами - простий рецепт приготування курки в клярі у фритюрі. Підготуйте куряче філе, поріжте його кубиками і замаринуйте з часником, оцтом і кунжутним маслом. Обваляйте в сухому клярі, потім обсмажте у рітюре. Подавайте до столу разом з гарніром, наприклад, картопляним пюре. Хай щастить!
- Куряче філе - 500 грам
- Часник - 3 зубчики
- Рисовий оцет - 3 Ст. Ложки
- Олія кунжутна - 2 Ст. Ложки
- Готова суміш для клярі - 150 грам
- Вода - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Куряче філе нарізаємо кубиками і змішуємо з подрібненим часником, оцтом і рослинним маслом. Ми залишаємо маринуватися на 1 час.
Обваляйте курку в клярном тесті, перемішайте.
Розігріваємо олію у фритюрниці до температури 170 градусів. Кладемо в нього курку і обсмажуємо до готовності. Після цього, викладаємо курку на паперовий рушник, щоб стекли залишки жиру.
Смачного!