Рецепт Курка в клярі у фритюрі фото

Курка в клярі у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в клярі

Дуже апетитне куряче філе, обсмажене в клярі. Блюдо надзвичайно смачна і приваблива. Нічого складного в процесі приготування немає, думаю у вас все вийде! пробуємо!

Перед вами - простий рецепт приготування курки в клярі у фритюрі. Підготуйте куряче філе, поріжте його кубиками і замаринуйте з часником, оцтом і кунжутним маслом. Обваляйте в сухому клярі, потім обсмажте у рітюре. Подавайте до столу разом з гарніром, наприклад, картопляним пюре. Хай щастить!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Рисовий оцет - 3 Ст. Ложки
  • Олія кунжутна - 2 Ст. Ложки
  • Готова суміш для клярі - 150 грам
  • Вода - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
курка в клярі у фритюрі - фото крок 1
Куряче філе нарізаємо кубиками і змішуємо з подрібненим часником, оцтом і рослинним маслом. Ми залишаємо маринуватися на 1 час.
курка в клярі у фритюрі - фото крок 2
Обваляйте курку в клярном тесті, перемішайте.
курка в клярі у фритюрі - фото крок 3
Розігріваємо олію у фритюрниці до температури 170 градусів. Кладемо в нього курку і обсмажуємо до готовності. Після цього, викладаємо курку на паперовий рушник, щоб стекли залишки жиру.
курка в клярі у фритюрі - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти