Рецепт Курка, фарширована крупою фото

Курка, фарширована крупою
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Птах, Курка, Крупи
Рецепти без шкоди
На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Курку, фаршировану крупою начебто гречки або перловки, я раніше ніколи не робила, зазвичай ми фарширували курку рисом. Рис відмінно вбирає в себе жир. Але варіант з крупою виявився дуже цікавим.

Курка, фарширована крупою, запікається до золотистого кольору на середній температурі. Виходить вона досить жирної і ситної, як мені здається, це відмінний чоловічий вечерю чи обід. Особливо, якщо їдці збираються попрацювати). Щоб полегшити блюдо від зайвих калорій раджу нафарширувати курку просто відвареної крупою. Курка дасть свій власний сік і жир і страва вийде таким же смачним! Не забувайте про спеції та соуси! експериментуйте, успіхів і приємного апетиту!

  • Курка - 1 штука
  • Шпик - 200 грам
  • Гречка або перловка - 1/2 склянки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Оливкова олія - За смаком
  • Спеції - За смаком
курка, фарширована крупою - фото крок 1
Курку натріть сіллю і перцем. Крупу відваріть, додайте масло і яйце.
курка, фарширована крупою - фото крок 2
На сковороді обсмажити цибулю і додайте дрібно нарізаний шпик. Добре зажарьте.
курка, фарширована крупою - фото крок 3
З'єднайте крупу і лук, перемішайте.
курка, фарширована крупою - фото крок 4
Курку начините крупою.
курка, фарширована крупою - фото крок 5
Підготовлену курку покладіть на деко.
курка, фарширована крупою - фото крок 6
Запікайте курку в духовці годину при 180 градусах.

Схожі рецепти