Курча, запечений під кремом з Філадельфії, чебрець, перцю і часнику
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запеченого курчати. У процесі також можна замінити курчати куркою, тільки тоді часу на запікання піде більше. Сирний сир «Філадельфія» можна замінити на «Альметте».
Кількість порцій: 2
- Перець чилі - 1 штука
- Курча - 1 штука
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Сир «Філадельфія» - 150 грам
- Часник - 3 часточки
- Чебрець - 10 штук (листочки)
1. Очищаємо від насіння перець чилі, дрібно нарізаємо.
2. Знімаємо листочки з гілочок чебрецю і додаємо до Філадельфії. Видавлюємо часник через Часничниці і додаємо сюди ж. Потім додаємо сюди і перець чилі.
3. Все добре перемішуємо, трохи перчимо і солимо.
4. Промиваємо курчати і гострим ножем розрізаємо його по грудях.
5. Кремовою масою, яка у нас вийшла, рясно змащуємо курчати з одного боку.
6. Потім цією ж масою змащуємо курчати з іншого боку. Розігріваємо духову шафу і відправляємо запікатися курчати туди. Запікаємо хвилин тридцять - тридцять п'ять, температура 180 градусів.