Рецепт Курча, запечений під кремом з Філадельфії, чебрець, перцю і часнику фото

Курча, запечений під кремом з Філадельфії, чебрець, перцю і часнику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курча
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід , Сімейна вечеря
Гарячі страви
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування запеченого курчати. У процесі також можна замінити курчати куркою, тільки тоді часу на запікання піде більше. Сирний сир «Філадельфія» можна замінити на «Альметте».

Кількість порцій: 2
  • Перець чилі - 1 штука
  • Курча - 1 штука
  • Сіль і перець - 1 За смаком
  • Сир «Філадельфія» - 150 грам
  • Часник - 3 часточки
  • Чебрець - 10 штук (листочки)
курча, запечений під кремом з Філадельфії, чебрець, перцю і часнику - фото крок 1
1. Очищаємо від насіння перець чилі, дрібно нарізаємо.
курча, запечений під кремом з Філадельфії, чебрець, перцю і часнику - фото крок 2
2. Знімаємо листочки з гілочок чебрецю і додаємо до Філадельфії. Видавлюємо часник через Часничниці і додаємо сюди ж. Потім додаємо сюди і перець чилі.
курча, запечений під кремом з Філадельфії, чебрець, перцю і часнику - фото крок 3
3. Все добре перемішуємо, трохи перчимо і солимо.
курча, запечений під кремом з Філадельфії, чебрець, перцю і часнику - фото крок 4
4. Промиваємо курчати і гострим ножем розрізаємо його по грудях.
курча, запечений під кремом з Філадельфії, чебрець, перцю і часнику - фото крок 5
5. Кремовою масою, яка у нас вийшла, рясно змащуємо курчати з одного боку.
курча, запечений під кремом з Філадельфії, чебрець, перцю і часнику - фото крок 6
6. Потім цією ж масою змащуємо курчати з іншого боку. Розігріваємо духову шафу і відправляємо запікатися курчати туди. Запікаємо хвилин тридцять - тридцять п'ять, температура 180 градусів.

Схожі рецепти