Рецепт Круасани з сирного тесту фото

Круасани з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Вершки, Сир, Яблука
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На природу, На сніданок, Ситний сніданок, Швидкий сніданок
Випічка, Круасани

Круасани з сирного тесту - смачна домашня випічка, яку зовсім нескладно приготувати. Начинка з яблук, горіхів і родзинок чудово поєднується з ніжним сирним тестом. Рекомендую!

Спершу потрібно замісити сирне тісто. Тісто розділяється на дві частини, кожна з яких розкочується в пласт і змащується начинкою з яблук, змішаних з горіхами, родзинками, вершками, цукром і корицею. Далі розділяємо пласти на порційні шматочки і формуємо круасани. Випічка готується в духовці 20 хвилин. Хай щастить!

  • Сир - 250 грам
  • Масло рослинне - 75 мілілітрів
  • Яблучний сік - 175 мілілітрів
  • Борошно - 500 грам
  • Розпушувач - 15 грам
  • Яблука - 2 штуки
  • Горіхи мелені - 150 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Вершки - 50 мілілітрів
  • Ізюм - 4 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 1 За смаком
круасани з сирного тесту - фото крок 1
Змішайте сир з сіллю, рослинним маслом і яблучним соком. Потім додайте просіяне з розпушувачем борошно. Замісити сирне тісто.
круасани з сирного тесту - фото крок 2
Яблука очищаємо від шкірки, серцевину видаляємо. Натираємо м'якоть на крупній тертці.
круасани з сирного тесту - фото крок 3
Перемішайте яблука з меленими горіхами, родзинками, вершками, корицею і цукром.
круасани з сирного тесту - фото крок 4
Поділяємо тісто на дві частини. Кожну частину розгортаємо в пласт, а зверху викладаємо начинку. Розрізаємо пласти на 8 частин і формуємо круасани.
круасани з сирного тесту - фото крок 5
Перекладаємо круасани на деко, застелений папером для випічки. Випікаємо 20 хвилин, температура 200 градусів.
круасани з сирного тесту - фото крок 6
Перед подачею на стіл посипте круасани цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти