Круасани з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)
Круасани з сирного тесту - смачна домашня випічка, яку зовсім нескладно приготувати. Начинка з яблук, горіхів і родзинок чудово поєднується з ніжним сирним тестом. Рекомендую!
Спершу потрібно замісити сирне тісто. Тісто розділяється на дві частини, кожна з яких розкочується в пласт і змащується начинкою з яблук, змішаних з горіхами, родзинками, вершками, цукром і корицею. Далі розділяємо пласти на порційні шматочки і формуємо круасани. Випічка готується в духовці 20 хвилин. Хай щастить!
- Сир - 250 грам
- Масло рослинне - 75 мілілітрів
- Яблучний сік - 175 мілілітрів
- Борошно - 500 грам
- Розпушувач - 15 грам
- Яблука - 2 штуки
- Горіхи мелені - 150 грам
- Цукор - 50 грам
- Вершки - 50 мілілітрів
- Ізюм - 4 Ст. Ложки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Цукрова пудра - 1 За смаком
Змішайте сир з сіллю, рослинним маслом і яблучним соком. Потім додайте просіяне з розпушувачем борошно. Замісити сирне тісто.
Яблука очищаємо від шкірки, серцевину видаляємо. Натираємо м'якоть на крупній тертці.
Перемішайте яблука з меленими горіхами, родзинками, вершками, корицею і цукром.
Поділяємо тісто на дві частини. Кожну частину розгортаємо в пласт, а зверху викладаємо начинку. Розрізаємо пласти на 8 частин і формуємо круасани.
Перекладаємо круасани на деко, застелений папером для випічки. Випікаємо 20 хвилин, температура 200 градусів.
Перед подачею на стіл посипте круасани цукровою пудрою. Смачного!