Рецепт Крокети з печінки фото

Крокети з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл , Фуршет
Kroketи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Крокети з курячої печінки приготувати дуже просто. Виходить гаряча закуска або самостійне блюдо, якщо подати до нього гарнір - овочі, салат або каші. Крокети з печінки будемо смажити в сковороді.

Опис приготування:

Як приготувати крокети з печінки?

1. Картоплю відварити в мундирі до готовності.

2. Курячу печінку промийте, викладіть в каструлю, залийте невеликою кількістю води і доведіть до кипіння. Варіть 4-5 хвилин. Солити не треба!

3. Відварену курячу печінку пропустіть через м'ясорубку. Те ж саме виконайте з грудинкою і картоплею, яку остудіть злегка і почистіть.

4. Скибочки білого хліба або батона замочіть у воді або молоці. Нехай полежить хвилини 3-4, потім відіжміть і також пропустіть через м'ясорубку.

5. У миску з фаршем вбийте одне яйце, додайте сіль і чорний перець.

6. Фарш гарненько вимісіть. Повинна вийти однорідна маса.

7. Приготуйте три миски. В одній збийте вінчиком яйце. В іншу всипте борошно, а в третю - панірувальні сухарі.

8. Мокрими руками сформуйте крокети, завбільшки з волоський горіх.

9. Обваляйте крокети в борошні, потім у збитому яйця і, в кінці кінців, в сухарях.

10. У сковороді розігрійте масло і обсмажте крокети з двох сторін до готовності. Готові крокети з печінки будуть з золотисто-коричневою скоринкою.

Подавати крокети можна як гарячими, так і холодними.

Смачного!

  • Печінка - 300 грам
  • Копчена грудинка - 40-60 грам
  • Картопля - 3 штуки (середні)
  • Батон або білий хліб - 3 скибочки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сухарі паніровочні - 1/2 склянки (або більше)
  • Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
Як приготувати крокети з печінки?

1. Картоплю відварити в мундирі до готовності.

2. Курячу печінку промийте, викладіть в каструлю, залийте невеликою кількістю води і доведіть до кипіння. Варіть 4-5 хвилин. Солити не треба!

3. Відварену курячу печінку пропустіть через м'ясорубку. Те ж саме виконайте з грудинкою і картоплею, яку остудіть злегка і почистіть.

4. Скибочки білого хліба або батона замочіть у воді або молоці. Нехай полежить хвилини 3-4, потім відіжміть і також пропустіть через м'ясорубку.

5. У миску з фаршем вбийте одне яйце, додайте сіль і чорний перець.

6. Фарш гарненько вимісіть. Повинна вийти однорідна маса.

7. Приготуйте три миски. В одній збийте вінчиком яйце. В іншу всипте борошно, а в третю - панірувальні сухарі.

8. Мокрими руками сформуйте крокети, завбільшки з волоський горіх.

9. Обваляйте крокети в борошні, потім у збитому яйця і, в кінці кінців, в сухарях.

10. У сковороді розігрійте масло і обсмажте крокети з двох сторін до готовності. Готові крокети з печінки будуть з золотисто-коричневою скоринкою.

Подавати крокети можна як гарячими, так і холодними.

Смачного!

Схожі рецепти