Рецепт Крокети з грибами фото

Крокети з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Гриби
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Фуршет
Kroketи
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 35 хв.

Крокети з грибами є хрусткі пиріжки з ніжною вершково-грибний начинкою. Гриби підійдуть будь-які готові - варені, смажені або мариновані. У мене - печериці. Поїхали!

Опис приготування:

Як приготувати крокети з грибами?

1. Цибуля чистий, наріжте маленькими кубиками.

2. Гриби промийте, якщо треба, почистіть і також подрібніть.

3. У сковороді нагрійте пару ложок олії. На середньому вогні обсмажте цибулю до м'якості, потім викладіть гриби і смажте до готовності. Остудіть.

4. У велику миску просійте борошно, викладіть тертий сир, сіль, перець, вбийте жовток (білок викладіть в окрему мисочку), туди ж додайте сметану, олія (якщо воно замерзло, то натріть його в миску на крупній тертці). Додайте в миску остиглі гриби з цибулею. Замісити тісто. Якщо треба, додайте борошна. Тісто вийде досить щільним.

5. Деко застеліть пергаментом. Духовку дозволите нагріватися на 180 градусів.

6. Білок збийте вінчиком.

7. На широку тарілку насипте сухарів.

8. З тіста формуйте крокети, завбільшки з волоський горіх. До речі, дуже смачно вийде, якщо в серединку крокету загорнути невеликий шматочок сиру моцарелла.

9. Кожен крокет умочіть в білок, потім обваляйте в сухарях і викладайте на застелений пергаментом деко. Між крокетами залиште місце, вони злегка"распливутся" .

10. Запікайте крокети в духовці протягом 18-20 хвилин. Вони стануть золотистими, з хрусткою скоринкою.

Подавайте крокети з грибами з соусами.

Смачного!

  • Борошно - 1 Склянка (або більше)
  • Сир тертий - 1 Склянка
  • Олія - 80 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 2/3 склянки
  • Печериці - 7-9 штук
  • Цибулина - 1 штука (маленька)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Як приготувати крокети з грибами?

1. Цибуля чистий, наріжте маленькими кубиками.

2. Гриби промийте, якщо треба, почистіть і також подрібніть.

3. У сковороді нагрійте пару ложок олії. На середньому вогні обсмажте цибулю до м'якості, потім викладіть гриби і смажте до готовності. Остудіть.

4. У велику миску просійте борошно, викладіть тертий сир, сіль, перець, вбийте жовток (білок викладіть в окрему мисочку), туди ж додайте сметану, олія (якщо воно замерзло, то натріть його в миску на крупній тертці). Додайте в миску остиглі гриби з цибулею. Замісити тісто. Якщо треба, додайте борошна. Тісто вийде досить щільним.

5. Деко застеліть пергаментом. Духовку дозволите нагріватися на 180 градусів.

6. Білок збийте вінчиком.

7. На широку тарілку насипте сухарів.

8. З тіста формуйте крокети, завбільшки з волоський горіх. До речі, дуже смачно вийде, якщо в серединку крокету загорнути невеликий шматочок сиру моцарелла.

9. Кожен крокет умочіть в білок, потім обваляйте в сухарях і викладайте на застелений пергаментом деко. Між крокетами залиште місце, вони злегка"распливутся" .

10. Запікайте крокети в духовці протягом 18-20 хвилин. Вони стануть золотистими, з хрусткою скоринкою.

Подавайте крокети з грибами з соусами.

Смачного!

Схожі рецепти