Крокети з бараниною
(покроковий рецепт з фото)
Крокети - справжня знахідка для зайнятої господині, яка любить побалувати сім'ю смачною їжею, але не може проводити занадто багато часу на кухні. Пропоную вашій увазі крокети з бараниною.
Kroketи, які вперше стали готувати у Франції, виглядають як котлети в формі циліндра або кульки завбільшки з волоський горіх. Їх можна їсти теплими і холодними, брати з собою на роботу, на пікнік і подавати на стіл для раптово наскочили гостей. Якщо ви будете готувати цю страву, поекспериментуйте з різними продуктами, оскільки крокети можна робити з усього, що є в холодильнику. Це дуже просто, зручні та практичні.
- Баранина - 250 грам
- Картопля - 500 грам
- Пармезан - 25 грам
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Паніровачние сухарі - 150 грам
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
- М'ята - 1 пучок
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Гаряча вода - 2 Ст. Ложки
- Солодовий оцет - 3 Ст. Ложки
1. Зробіть з вареного картоплі пюре. Змішайте його в глибокій ємності з нарізаним м'ясом, додайте тертий пармезан і петрушку. Приправте сіллю і перцем за смаком.
2. Сформуйте з м'ясної суміші невеликі ковбаски і посипте їх борошном.
3. Збийте яйце, занурте ковбаски в яєчну суміш, а після в панірувальні сухарі.
4. Обсмажте крокети в сковороді на олії до золотистої скоринки. А після поставте в духовку на 15 хвилин при температурі 180-200 градусів.
5. Приготуйте соус. Подрібніть м'яту, насипте в піалу з м'ятою цукор, додайте воду і оцет. Охолодіть соус і подавайте до столу разом з крокетами.