Рецепт Крокети з бараниною фото

Крокети з бараниною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Баранина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Kroketи
Кількість порцій: 12
Час приготування: 45 хв.

Крокети - справжня знахідка для зайнятої господині, яка любить побалувати сім'ю смачною їжею, але не може проводити занадто багато часу на кухні. Пропоную вашій увазі крокети з бараниною.

Опис приготування:

Kroketи, які вперше стали готувати у Франції, виглядають як котлети в формі циліндра або кульки завбільшки з волоський горіх. Їх можна їсти теплими і холодними, брати з собою на роботу, на пікнік і подавати на стіл для раптово наскочили гостей. Якщо ви будете готувати цю страву, поекспериментуйте з різними продуктами, оскільки крокети можна робити з усього, що є в холодильнику. Це дуже просто, зручні та практичні.

  • Баранина - 250 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Пармезан - 25 грам
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Паніровачние сухарі - 150 грам
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • М'ята - 1 пучок
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Гаряча вода - 2 Ст. Ложки
  • Солодовий оцет - 3 Ст. Ложки
крокети з бараниною - фото крок 1
1. Зробіть з вареного картоплі пюре. Змішайте його в глибокій ємності з нарізаним м'ясом, додайте тертий пармезан і петрушку. Приправте сіллю і перцем за смаком.
крокети з бараниною - фото крок 2
2. Сформуйте з м'ясної суміші невеликі ковбаски і посипте їх борошном.
крокети з бараниною - фото крок 3
3. Збийте яйце, занурте ковбаски в яєчну суміш, а після в панірувальні сухарі.
крокети з бараниною - фото крок 4
4. Обсмажте крокети в сковороді на олії до золотистої скоринки. А після поставте в духовку на 15 хвилин при температурі 180-200 градусів.
крокети з бараниною - фото крок 5
5. Приготуйте соус. Подрібніть м'яту, насипте в піалу з м'ятою цукор, додайте воду і оцет. Охолодіть соус і подавайте до столу разом з крокетами.

Схожі рецепти