Крокети ресові
(покроковий рецепт з фото)
Смачні, повітряні, солодкуваті рисові крокети можна подати і в якості закуски, і як гарнір. Готуються вони з сиром і спеціями. Смажаться у фритюрі. Швидко, просто і пальчики оближеш!
Як приготувати крокети рисові?
1. Промийте рис. У каструлі прогрійте воду, додайте солі, всипте рис. Доведіть до кипіння, потім закрийте кришкою і варіть на повільному вогні протягом 20 хвилин.
2. Моцареллу наріжте шматочками.
3. В готовий злегка остиглий рис додайте половину або більше нарізаного сиру моцарелла, вершки, 2 столових ложки панірувальних сухарів. Перемішайте.
4. Мокрими руками з суміші ліпіть крокети, в серединку загортаючи по кілька шматочків моцарелли.
5. У каструлі нагрійте масло.
6. Крокети обваляйте в сухарях, смажте в гарячому маслі до золотистої скоринки протягом 2 хвилин.
Крокети рисові готові!
Смачного!
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Сіль - За смаком
- Моцарелла - 100 грам
- Твердий сир - 40 грам (пармезан)
- Вершки жирні - 1 Ст. Ложка
- Панірувальні сухарі - 5-6 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 2-3 склянок (для смаження)
1. Промийте рис. У каструлі прогрійте воду, додайте солі, всипте рис. Доведіть до кипіння, потім закрийте кришкою і варіть на повільному вогні протягом 20 хвилин.
2. Моцареллу наріжте шматочками.
3. В готовий злегка остиглий рис додайте половину або більше нарізаного сиру моцарелла, вершки, 2 столових ложки панірувальних сухарів. Перемішайте.
4. Мокрими руками з суміші ліпіть крокети, в серединку загортаючи по кілька шматочків моцарелли.
5. У каструлі нагрійте масло.
6. Крокети обваляйте в сухарях, смажте в гарячому маслі до золотистої скоринки протягом 2 хвилин.
Крокети рисові готові!
Смачного!