Рецепт Крокети ресові фото

Крокети ресові
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Крупи , Мал
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Kroketи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачні, повітряні, солодкуваті рисові крокети можна подати і в якості закуски, і як гарнір. Готуються вони з сиром і спеціями. Смажаться у фритюрі. Швидко, просто і пальчики оближеш!

Опис приготування:

Як приготувати крокети рисові?

1. Промийте рис. У каструлі прогрійте воду, додайте солі, всипте рис. Доведіть до кипіння, потім закрийте кришкою і варіть на повільному вогні протягом 20 хвилин.

2. Моцареллу наріжте шматочками.

3. В готовий злегка остиглий рис додайте половину або більше нарізаного сиру моцарелла, вершки, 2 столових ложки панірувальних сухарів. Перемішайте.

4. Мокрими руками з суміші ліпіть крокети, в серединку загортаючи по кілька шматочків моцарелли.

5. У каструлі нагрійте масло.

6. Крокети обваляйте в сухарях, смажте в гарячому маслі до золотистої скоринки протягом 2 хвилин.

Крокети рисові готові!

Смачного!


  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Моцарелла - 100 грам
  • Твердий сир - 40 грам (пармезан)
  • Вершки жирні - 1 Ст. Ложка
  • Панірувальні сухарі - 5-6 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 2-3 склянок (для смаження)
Як приготувати крокети рисові?

1. Промийте рис. У каструлі прогрійте воду, додайте солі, всипте рис. Доведіть до кипіння, потім закрийте кришкою і варіть на повільному вогні протягом 20 хвилин.

2. Моцареллу наріжте шматочками.

3. В готовий злегка остиглий рис додайте половину або більше нарізаного сиру моцарелла, вершки, 2 столових ложки панірувальних сухарів. Перемішайте.

4. Мокрими руками з суміші ліпіть крокети, в серединку загортаючи по кілька шматочків моцарелли.

5. У каструлі нагрійте масло.

6. Крокети обваляйте в сухарях, смажте в гарячому маслі до золотистої скоринки протягом 2 хвилин.

Крокети рисові готові!

Смачного!

Схожі рецепти