Рецепт Кривавий біфштекс фото

Кривавий біфштекс
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво
Гарячі страви

Біфштекс з кров'ю випікається не більше трьох хвилин з кожного боку. Крові в такому м'ясі, звичайно, немає, але є сік, який і називають "кров'ю" . Для приготування такого біфштекса потрібно відмінне м'ясо.

Для біфштекса з кров'ю вибирайте гарне свіже м'ясо. Від якості м'яса залежить якість страви. Друга складова хорошого біфштекса - правильна температура. При смаженні біфштекс ні в якому разі не можна проколювати. Наша задача - зберегти весь сік всередині.

Як приготувати біфштекс з кров'ю?

1. М'ясо промийте, наріжте шматочками по 4 см.

2. Кожен шматок посоліть, поперчіть з усіх боків.

3. Змастіть кожен шматочок рослинним маслом за допомогою пензлика. Можна масло влити одразу в сковороду. Буде достатньо кількох ложок.

4. У сковороді гарненько розігрійте масло на швидкому вогні і смажте біфштекси по 2-3 хвилини з кожного боку. Готовий біфштекс повинен відпочити і пустити сік. Залиште його на хвилин 5. Потім наріжте.

5. По бажанню, прикрасьте блюдо рубаним часником, чилі і зеленню і подавайте.

Біфштекс з кров'ю готовий!

Смачного!

  • Яловичина - 600 грам
  • Масло вершкове або рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
Для біфштекса з кров'ю вибирайте гарне свіже м'ясо. Від якості м'яса залежить якість страви. Друга складова хорошого біфштекса - правильна температура. При смаженні біфштекс ні в якому разі не можна проколювати. Наша задача - зберегти весь сік всередині.

Як приготувати біфштекс з кров'ю?

1. М'ясо промийте, наріжте шматочками по 4 см.

2. Кожен шматок посоліть, поперчіть з усіх боків.

3. Змастіть кожен шматочок рослинним маслом за допомогою пензлика. Можна масло влити одразу в сковороду. Буде достатньо кількох ложок.

4. У сковороді гарненько розігрійте масло на швидкому вогні і смажте біфштекси по 2-3 хвилини з кожного боку. Готовий біфштекс повинен відпочити і пустити сік. Залиште його на хвилин 5. Потім наріжте.

5. По бажанню, прикрасьте блюдо рубаним часником, чилі і зеленню і подавайте.

Біфштекс з кров'ю готовий!

Смачного!

Схожі рецепти