Кривавий біфштекс
(покроковий рецепт з фото)
Біфштекс з кров'ю випікається не більше трьох хвилин з кожного боку. Крові в такому м'ясі, звичайно, немає, але є сік, який і називають "кров'ю" . Для приготування такого біфштекса потрібно відмінне м'ясо.
Для біфштекса з кров'ю вибирайте гарне свіже м'ясо. Від якості м'яса залежить якість страви. Друга складова хорошого біфштекса - правильна температура. При смаженні біфштекс ні в якому разі не можна проколювати. Наша задача - зберегти весь сік всередині.
Як приготувати біфштекс з кров'ю?
1. М'ясо промийте, наріжте шматочками по 4 см.
2. Кожен шматок посоліть, поперчіть з усіх боків.
3. Змастіть кожен шматочок рослинним маслом за допомогою пензлика. Можна масло влити одразу в сковороду. Буде достатньо кількох ложок.
4. У сковороді гарненько розігрійте масло на швидкому вогні і смажте біфштекси по 2-3 хвилини з кожного боку. Готовий біфштекс повинен відпочити і пустити сік. Залиште його на хвилин 5. Потім наріжте.
5. По бажанню, прикрасьте блюдо рубаним часником, чилі і зеленню і подавайте.
Біфштекс з кров'ю готовий!
Смачного!
- Яловичина - 600 грам
- Масло вершкове або рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Як приготувати біфштекс з кров'ю?
1. М'ясо промийте, наріжте шматочками по 4 см.
2. Кожен шматок посоліть, поперчіть з усіх боків.
3. Змастіть кожен шматочок рослинним маслом за допомогою пензлика. Можна масло влити одразу в сковороду. Буде достатньо кількох ложок.
4. У сковороді гарненько розігрійте масло на швидкому вогні і смажте біфштекси по 2-3 хвилини з кожного боку. Готовий біфштекс повинен відпочити і пустити сік. Залиште його на хвилин 5. Потім наріжте.
5. По бажанню, прикрасьте блюдо рубаним часником, чилі і зеленню і подавайте.
Біфштекс з кров'ю готовий!
Смачного!