Крем карамельний для торта
(покроковий рецепт з фото)
Торти складаються з двох важливих частин - коржі і крем. І, в першу чергу, слід визначитися з їх смаками. Зрозуміти, що з чим краще звучить. Для ванільного бісквіту я пропоную наступне поєднання.
З мого рецепту ви дізнаєтеся про те, як приготувати крем карамельний для торта. Він виходить дуже солодким, тому стежте, щоб в тісто не було додано багато цукру, інакше зуби зведе. Крем взагалі-то нагадав мені варену згущенку. В якості начинки можуть підійти банани і полуниця.
- Цукор - 1, 5 склянки
- Вода - 1/3 склянки
- Вершкове масло - 45 грам
- Мед рідкий - 0, 25 склянки
- Молоко - 2, 5 склянки
- Сода - 0, 25 чайних ложки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
1 стакан цукру з водою варіть в каструлі на сильному вогні, поки рідина не стане темно-бурштинового кольору. Потім додайте до неї масло.
Влийте мед і перемішайте.
В іншій каструлі змішайте цукор, що залишився з молоком і содою. Доведіть рідину до кипіння.
Варіть молоко до розчинення цукру, а потім влийте карамельну рідину.
Перемішайте крем, і зніміть його з вогню. Додайте ваніль.
Остудіть крем, і почніть збирати смачний торт!