Рецепт Крем карамельний для торта фото

Крем карамельний для торта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло , Мед
Рецепти для схуднення
На полуденок , На святковий стіл
Десерти , Крем
Кількість порцій: 8
Час приготування: 35 хв.

Торти складаються з двох важливих частин - коржі і крем. І, в першу чергу, слід визначитися з їх смаками. Зрозуміти, що з чим краще звучить. Для ванільного бісквіту я пропоную наступне поєднання.

Опис приготування:

З мого рецепту ви дізнаєтеся про те, як приготувати крем карамельний для торта. Він виходить дуже солодким, тому стежте, щоб в тісто не було додано багато цукру, інакше зуби зведе. Крем взагалі-то нагадав мені варену згущенку. В якості начинки можуть підійти банани і полуниця.

  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Вода - 1/3 склянки
  • Вершкове масло - 45 грам
  • Мед рідкий - 0, 25 склянки
  • Молоко - 2, 5 склянки
  • Сода - 0, 25 чайних ложки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
крем карамельний для торта - фото крок 1
1 стакан цукру з водою варіть в каструлі на сильному вогні, поки рідина не стане темно-бурштинового кольору. Потім додайте до неї масло.
крем карамельний для торта - фото крок 2
Влийте мед і перемішайте.
крем карамельний для торта - фото крок 3
В іншій каструлі змішайте цукор, що залишився з молоком і содою. Доведіть рідину до кипіння.
крем карамельний для торта - фото крок 4
Варіть молоко до розчинення цукру, а потім влийте карамельну рідину.
крем карамельний для торта - фото крок 5
Перемішайте крем, і зніміть його з вогню. Додайте ваніль.
крем карамельний для торта - фото крок 6
Остудіть крем, і почніть збирати смачний торт!

Схожі рецепти