Рецепт Ковбаски з фаршу фото

Ковбаски з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ароматні і соковиті домашні ковбаски можна подавати з картопляним пюре або овочами. Рекомендую вам простий рецепт ковбасок з фаршу.

Опис приготування:

Ковбаски, приготовлені вдома, набагато смачніше, ніж покупні. До того ж, це не сильно важко. Для приготування ковбасок з фаршу я беру свинячий фарш. Можна навпіл з яловичим взяти. Деякі люблять додавати цибулю, але я вирішила зробити ковбаски просто з фаршу з додаванням перцю: завдяки йому вони більш барвисті виходять. Ковбаски можна як відварити, так і посмажити.

  • Фарш - 500 грам
  • Перець солодкий - 0, 5 штуки
  • Спеції, зелень - За смаком
ковбаски з фаршу - фото крок 1
Фарш змішуємо зі спеціями. Крім солі і перцю додайте приправ для м'яса.
ковбаски з фаршу - фото крок 2
Перець дрібно поріжте кубиками, додайте в фарш і перемішайте.
ковбаски з фаршу - фото крок 3
Фарш викладіть в кондитерський мішок, видавлюємо на харчову плівку. Плівки має бути на 10 см. Більше, ніж довжина ковбасок.
ковбаски з фаршу - фото крок 4
Щільно загорніть краю, перев'яжіть ниткою, кінці плівки обріжте. Варимо ковбаски в окропі протягом 3 хвилин. Потім обсмажуємо.
ковбаски з фаршу - фото крок 5
Обсмажувати потрібно з усіх боків. Готові ковбаски з фаршу подаємо з овочами. Смачного!

Схожі рецепти