Ковбаски з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні і соковиті домашні ковбаски можна подавати з картопляним пюре або овочами. Рекомендую вам простий рецепт ковбасок з фаршу.
Ковбаски, приготовлені вдома, набагато смачніше, ніж покупні. До того ж, це не сильно важко. Для приготування ковбасок з фаршу я беру свинячий фарш. Можна навпіл з яловичим взяти. Деякі люблять додавати цибулю, але я вирішила зробити ковбаски просто з фаршу з додаванням перцю: завдяки йому вони більш барвисті виходять. Ковбаски можна як відварити, так і посмажити.
- Фарш - 500 грам
- Перець солодкий - 0, 5 штуки
- Спеції, зелень - За смаком
Фарш змішуємо зі спеціями. Крім солі і перцю додайте приправ для м'яса.
Перець дрібно поріжте кубиками, додайте в фарш і перемішайте.
Фарш викладіть в кондитерський мішок, видавлюємо на харчову плівку. Плівки має бути на 10 см. Більше, ніж довжина ковбасок.
Щільно загорніть краю, перев'яжіть ниткою, кінці плівки обріжте. Варимо ковбаски в окропі протягом 3 хвилин. Потім обсмажуємо.
Обсмажувати потрібно з усіх боків. Готові ковбаски з фаршу подаємо з овочами. Смачного!