Рецепт Ковбаски з курячого фаршу фото

Ковбаски з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо ви любите м'ясні делікатеси, проте за краще не тільки смачну, але і корисну їжу, тоді вам просто необхідний цей рецепт приготування ковбасок з курячого фаршу.

Опис приготування:

Перед вами один з найпростіших варіантів, як зробити ковбаски з курячого фаршу. Безсумнівна перевага цієї страви в тому, що його можна підлаштовувати під власні смакові переваги. Ковбаски можна робити гострими, пряними або більш вершковими, наприклад.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Свинина - 200 грам (для жирності)
  • Часник - 4-6 штук
  • Паприка - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Желатин - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
ковбаски з курячого фаршу - фото крок 1
1. Насамперед потрібно вимити і нарізати невеликими шматочками філе. Щоб ковбаски з курячого фаршу в домашніх умовах були соковитіше, потрібно додати трохи свинини. Паралельно розчинити у воді желатин і залишити його набухати. Очистити часник.
ковбаски з курячого фаршу - фото крок 2
2. Пропустити філе, часник і трохи свинини через м'ясорубку. Додати в фарш сіль, перець, паприку для кольору і інші спеції за смаком.
ковбаски з курячого фаршу - фото крок 3
3. Додати розчинений желатин і як слід перемішати масу.
ковбаски з курячого фаршу - фото крок 4
4. Є як мінімум два варіанти, як приготувати ковбаски з курячого фаршу. Перший - це загорнути у фольгу і запекти в духовку. У другому варіанті, як в даному випадку, загортати треба в харчову плівку.
ковбаски з курячого фаршу - фото крок 5
5. Акуратно загорнути, ретельно випустивши повітря, закріплюючи з двох сторін краю.
ковбаски з курячого фаршу - фото крок 6
6. В результаті ковбаски повинні бути рівні і красиві. У такому вигляді їх можна відправити в морозилку і зробити заготовки на майбутнє.
ковбаски з курячого фаршу - фото крок 7
7. Щоб приготувати ковбаски необхідно опустити їх в каструлю з киплячою водою. Варити їх потрібно близько 20 хвилин, в залежності від розміру. Ось і весь простий рецепт ковбасок з курячого фаршу - не складно, смачно і натурально.

Схожі рецепти