Ковбаски з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите м'ясні делікатеси, проте за краще не тільки смачну, але і корисну їжу, тоді вам просто необхідний цей рецепт приготування ковбасок з курячого фаршу.
Перед вами один з найпростіших варіантів, як зробити ковбаски з курячого фаршу. Безсумнівна перевага цієї страви в тому, що його можна підлаштовувати під власні смакові переваги. Ковбаски можна робити гострими, пряними або більш вершковими, наприклад.
- Куряче філе - 500 грам
- Свинина - 200 грам (для жирності)
- Часник - 4-6 штук
- Паприка - За смаком
- Перець - За смаком
- Желатин - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Насамперед потрібно вимити і нарізати невеликими шматочками філе. Щоб ковбаски з курячого фаршу в домашніх умовах були соковитіше, потрібно додати трохи свинини. Паралельно розчинити у воді желатин і залишити його набухати. Очистити часник.
2. Пропустити філе, часник і трохи свинини через м'ясорубку. Додати в фарш сіль, перець, паприку для кольору і інші спеції за смаком.
3. Додати розчинений желатин і як слід перемішати масу.
4. Є як мінімум два варіанти, як приготувати ковбаски з курячого фаршу. Перший - це загорнути у фольгу і запекти в духовку. У другому варіанті, як в даному випадку, загортати треба в харчову плівку.
5. Акуратно загорнути, ретельно випустивши повітря, закріплюючи з двох сторін краю.
6. В результаті ковбаски повинні бути рівні і красиві. У такому вигляді їх можна відправити в морозилку і зробити заготовки на майбутнє.
7. Щоб приготувати ковбаски необхідно опустити їх в каструлю з киплячою водою. Варити їх потрібно близько 20 хвилин, в залежності від розміру. Ось і весь простий рецепт ковбасок з курячого фаршу - не складно, смачно і натурально.