Рецепт Ковбаса «Домашня» фото

Ковбаса «Домашня»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка , Нирки , Легке , Серце
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зробив, як приготувати ковбасу в домашніх умовах? Сьогодні я вам із задоволенням розповім, як це зробити! субпродукти, кишка для"обкладинки" , трошки терпіння, зусиль - і все вийде!

Опис приготування:

Перед вами рецепт приготування ковбаси в домашніх умовах. Спробуйте і ви не пошкодуєте - це смачно і корисно, адже ми не додаємо нічого зайвого, тільки домашні м'ясні субпродукти. До речі, рецептура може змінюватися - якщо вам більше подобається смак певного субпродукту, додайте його більше, а інших поменше. Удачі вам!

  • Серце - 500 грам
  • Печінка - 500 грам
  • Нирка - 500 грам
  • Легке - 500 грам
  • Сало - 200 грам
  • Оболонка фіброузние - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Спеції - За смаком
ковбаса
1. Ось наші компоненти. Нирки замочимо у воді на 3 годину, всі інші компоненти добре промиємо, обсушити і наріжемо невеликими шматочками.
ковбаса
2. Потім обсмажити і протушкувати до готовності разом з цибулею і часником.
ковбаса
3. Оболонку замочимо і потримаємо в теплі, щоб вона легко розтягувалася.
ковбаса
4. Готову суміш субпродуктів подрібнити за допомогою блендера або м'ясорубки. Спеції - за смаком.
ковбаса
5. Наповнюємо нашу оболонку фаршем, формуємо ковбасу і готуємо: спочатку відварити до готовності, а потім швидко опускаємо ковбасу в ванночку з крижаною водою. Зберігайте ковбасу в холодильнику.
ковбаса
6. Готово! Смачного!

Схожі рецепти