Ковбаса «Домашня»
(покроковий рецепт з фото)
Зробив, як приготувати ковбасу в домашніх умовах? Сьогодні я вам із задоволенням розповім, як це зробити! субпродукти, кишка для "обкладинки", трошки терпіння, зусиль - і все вийде!
Перед вами рецепт приготування ковбаси в домашніх умовах. Спробуйте і ви не пошкодуєте - це смачно і корисно, адже ми не додаємо нічого зайвого, тільки домашні м'ясні субпродукти. До речі, рецептура може змінюватися - якщо вам більше подобається смак певного субпродукту, додайте його більше, а інших поменше. Удачі вам!
- Серце - 500 грам
- Печінка - 500 грам
- Нирка - 500 грам
- Легке - 500 грам
- Сало - 200 грам
- Оболонка фіброузние - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Спеції - За смаком
1. Ось наші компоненти. Нирки замочимо у воді на 3 годину, всі інші компоненти добре промиємо, обсушити і наріжемо невеликими шматочками.
2. Потім обсмажити і протушкувати до готовності разом з цибулею і часником.
3. Оболонку замочимо і потримаємо в теплі, щоб вона легко розтягувалася.
4. Готову суміш субпродуктів подрібнити за допомогою блендера або м'ясорубки. Спеції - за смаком.
5. Наповнюємо нашу оболонку фаршем, формуємо ковбасу і готуємо: спочатку відварити до готовності, а потім швидко опускаємо ковбасу в ванночку з крижаною водою. Зберігайте ковбасу в холодильнику.
6. Готово! Смачного!