Рецепт Котлети з камбали фото

Котлети з камбали
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Борсатися
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рибні котлети абсолютно ні в чому не поступаються м'ясним, а комусь подобаються навіть більше! Котлетки готуються з камбали. Виходять дуже насиченими, ніжними і прекрасно засвоюються організмом!

Опис приготування:

Перед вами - класичний рецепт приготування котлет з камбали. Очищаємо і моєму рибу, відокремлюємо філе від кісток і шкірки. Потім змішуємо філе камбали з іншими інгредієнтами. Формуємо котлетки і обсмажуємо їх на сковороді до готовності. Сподіваюся, у вас все вийде! Гарного вам дня!

  • Борсатися - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Манька - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
котлети з камбали - фото крок 1
Рибу ретельно промиваємо і очищаємо.
котлети з камбали - фото крок 2
Ображати хвостик, підчепити шкірку і потягніть на себе, вона повинна легко відокремитися. Відокремте м'якоть від кісток і порвіть руками на дрібні шматочки.
котлети з камбали - фото крок 3
Подрібніть цибулю, моркву натріть на тертці. Перемішайте овочі з рибою. Додайте яйце, манку, сіль і перець.
котлети з камбали - фото крок 4
Перемішайте все до однорідного стану. Залиште на 20 хвилин.
котлети з камбали - фото крок 5
Розігрійте в сковороді олію. Сформуйте руками котлетки і обсмажте - для початку до легкої золотистої скоринки.
котлети з камбали - фото крок 6
Далі готуйте, перевертаючи котлети, щоб вони гарненько присмажився з усіх боків.
котлети з камбали - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти