Котлети з камбали
(покроковий рецепт з фото)
Рибні котлети абсолютно ні в чому не поступаються м'ясним, а комусь подобаються навіть більше! Котлетки готуються з камбали. Виходять дуже насиченими, ніжними і прекрасно засвоюються організмом!
Перед вами - класичний рецепт приготування котлет з камбали. Очищаємо і моєму рибу, відокремлюємо філе від кісток і шкірки. Потім змішуємо філе камбали з іншими інгредієнтами. Формуємо котлетки і обсмажуємо їх на сковороді до готовності. Сподіваюся, у вас все вийде! Гарного вам дня!
- Борсатися - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Рибу ретельно промиваємо і очищаємо.
Ображати хвостик, підчепити шкірку і потягніть на себе, вона повинна легко відокремитися. Відокремте м'якоть від кісток і порвіть руками на дрібні шматочки.
Подрібніть цибулю, моркву натріть на тертці. Перемішайте овочі з рибою. Додайте яйце, манку, сіль і перець.
Перемішайте все до однорідного стану. Залиште на 20 хвилин.
Розігрійте в сковороді олію. Сформуйте руками котлетки і обсмажте - для початку до легкої золотистої скоринки.
Далі готуйте, перевертаючи котлети, щоб вони гарненько присмажився з усіх боків.
Смачного!