Суп з камбали
(покроковий рецепт з фото)
Любителям юшки і рибних супів неодмінно сподобається суп з камбали. Він виходить прозорим, ароматним і смачним. Готується просто і швидко!
Суп з камбали вас ніколи не розчарує. Він виходить з приємним рибним смаком і ароматом, який підкреслюють спеції. Я обмежилася лавровим листом і меленим чорним перцем, але є маса готових приправ для риби. Пшоно додасть ситість супу і теж тут буде не зайвим.
- Борсатися - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 2-3 штук
- Пшоно - 2 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кріп - 5 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування супу з камбали.
Камба дроблена, видаліть плавники, очистіть і помийте. Можна зняти шкірку.
Викладіть камбалу в каструлю. Додайте цибулю та моркву.
Залийте свіжою водою і поставте на плиту.
Доведіть камбалу з водою до кипіння, зніміть піну і варіть рибу на самому мінімальному вогні 25-30 хвилин.
Картопля очистіть, помийте і наріжте кубиками. Викладіть в каструлю. Відварну камбалу перекладіть на тарілку, штам бульйон.
Налийте бульйон в каструлю з картоплею і поставте на плиту.
Одну невелику моркву і цибулину наріжте і викладіть в сковороду з рафінованим соняшниковою олією. Злегка припустите ці овочі в сковороді протягом 7-8 хвилин.
Потім викладіть в каструлю з супом.
Пшоно добре помийте і додайте в каструлю.
Викладіть в суп лавровий лист, посоліть і поперчіть за смаком.
Варіть суп до готовності всіх інгредієнтів. В кінці додайте нарізаний кріп.
Суп з камбали готовий. При подачі в кожну тарілку викладіть шматочки відвареної камбали. Смачного!