Котлети на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Всім відомо, що страви, приготовані на вогні, природа, набагато соковитіше і смачніше приготованих в домашніх умовах. Так що, якщо у Вас є гриль, обов'язково приготуйте на ньому котлети!
Котлети, приготовані на грилі, дуже відрізняються від приготованих на сковороді - вони виходять більш соковитими і апетитними, такими, що пальчики оближеш. Раджу подавати такі котлети з запеченим на багатті картоплею - дуже смачно! Отже, розповідаю, як приготувати котлети на грилі.
- М'ясо - 700 грам (телятина + свинина)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Крупа манна - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. М'ясо ретельно промиваємо, ріжемо на невеликі шматки і кладемо в кухонний комбайн. Лук очищаємо, розрізаємо навпіл і поміщаємо туди ж. Перетворюємо м'ясо з цибулею в фарш.
2. Потім викладаємо фарш в миску або каструлю, вбиваємо туди яйця і додаємо манну крупу. Солимо і перчимо до смаку. Також можна додати спеції для м'яса. Ретельно перемішуємо вміст посуду до утворення однорідної маси.
3. Змащуємо руки рослинним маслом або водою, після чого формуємо котлетки.
4. Кладемо отримані коржі на решітку і обсмажуємо з обох сторін на слабкому спеку до готовності. Заздалегідь бажаю приємного апетиту!