Котлети «Motsarelka»
(покроковий рецепт з фото)
Котлетки у вигляді маленьких м'ячиків з хрусткою скоринкою і ніжною сирною начинкою нікого не залишать байдужими. Пригощайтеся!
Цей варіант сподобаються всім, хто любить котлети з начинкою. А цей вершковий і тягнеться наповнювач сподобається всім. Для зручності краще всього брати міні моцарелу. Якщо такий не знайдете, просто поріжте звичайну. Формувати котлетки найзручніше вологими руками, так фарш не пристає. Якщо немає борошна сорту дурум, візьміть звичайну манку або Семоліна в такій же пропорції. Звичайна борошно тут не підійде. Смачного!
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Сир моцарела - 6 штук (міні)
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки (сорт дурум)
- Сухарі паніровочні - 5 Ст. Ложок(2 ст. L. - в фарш, 3 ст. L. - панірування)
- Масло рослинне - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Майонез - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
З'єднайте фарш, майонез, яйце, борошно. Приправити сіллю і poperčite. Все добре перемішайте.
Розділіть фарш на 6 рівних частин. Зробіть з фаршу корж і покладіть в середину сир.
Сформуйте круглі котлети і обваляйте в сухарях.
Розігрійте масло і опустіть в нього котлети. Обсмажте з усіх боків протягом 5 хвилин.
Перекладіть в змащену маслом форму для запікання і доведіть до готовності в гарячій духовці при 180 градусах протягом 10 хвилин.
Подавайте відразу.
Смачного!