Рецепт Котлети де-воля фото

Котлети де-воля
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Печериці
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Французьке блюдо - котлети де-воля це аналог популярних у нас котлет. Але є суттєва різниця - французькі котлети начиняють чудовим грибним соусом.

Опис приготування:

Сьогодні будемо готувати французькі котлети де-воля. Для начинки подрібніть і обсмажте гриби з цибулею. Додайте вершки. Протушкувати до загустіння і охолодіть в холодильнику. Не забудьте посолити. Поки начинка остигає відбийте куряче філе. На кожен шматочок філе покладіть трохи начинки, щільно загорніть в в ідеї рулету і двічі занурте в яйце і панірувальні сухарі. Обсмажте рулетики в великій кількості рослинного масла з усіх боків і доведіть до готовності в духовці протягом 20 хвилин. Відразу ж подавайте на стіл. Смачного!

  • Куряче філе - 800 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Яйце - 1-2 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Панірувальні сухарі - За смаком
котлети де-воля - фото крок 1
Начинка котлет повинна бути холодною, тому почнемо з неї. Дрібно наріжте цибулю і гриби і обсмажте на сковороді. Трохи посоліть і смажте до випаровування вологи.
котлети де-воля - фото крок 2
Потім додайте вершки, протушкувати до загустіння, зніміть з вогню і поставте в холодильник, щоб швидше охолов.
котлети де-воля - фото крок 3
Куряче філе розріжте на плоскі шматки, накрийте плівкою і акуратно відбийте.
котлети де-воля - фото крок 4
На кожен шматочок м'яса покладіть по 2-3 чайних ложки грибного соусу і загорніть у вигляді рулету так, щоб начинка була закрита з усіх боків.
котлети де-воля - фото крок 5
Яйце розмішайте в однорідну масу. Кожен рулетик занурте в яйце, потім в панірувальні сухарі. Далі повторіть ці кроки - знову занурте в яйце і ще раз обваляйте в сухарях.
котлети де-воля - фото крок 6
Налийте в сковороду масло шаром близько 1, 5 см. І добре розігрійте. Обсмажте котлети з усіх боків до золотистої скоринки.
котлети де-воля - фото крок 7
Викладіть котлети на серветки, дайте трохи стекти зайвому жиру, а потім надішліть їх у духовку на 20 хвилин дійти. Відразу ж подавайте на стіл.

Схожі рецепти