Кляр для курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю розповісти вам, як приготувати кляр для курячого філе швидко і просто, щоб вийшло ніжне, апетитне і смачне гаряче блюдо для дітей і дорослих. Обов'язково спробуйте такий варіант.
Щоб приготувати соковиту всередині і з хрусткою скоринкою курочку, не потрібно придумувати складний багатокомпонентний кляр. Я хочу запропонувати дуже класний варіант і без зайвого клопоту. Крім того, ви завжди можете доповнити його найрізноманітнішими спеціями і сушеними травами, які вам до смаку.
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Усе, що вам буде потрібно, є на цьому фото: просіяне борошно, панірувальні сухарі, пара яєць.
2. Яйця збийте з дрібкою солі. В сухарі можете додати мелений часник, паприка, гострий перець і т.Д. При бажанні.
3. Філе вимийте, обсушити і при бажанні відбийте трохи.
4. Обваляйте з усіх боків в борошні.
5. Потім в яйці.
6. Після з усіх боків обваляйте в панірувальних сухарях.
7. Залишилося тільки розігріти на сковороді рослинне масло і обсмажити філе з двох сторін до рум'яної скоринки.