Рецепт Кляр для курячого філе фото

Кляр для курячого філе
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Борошно , Яйця
На обід , На вечерю , На швидку руку
Страви в клярі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 хв.

Поспішаю розповісти вам, як приготувати кляр для курячого філе швидко і просто, щоб вийшло ніжне, апетитне і смачне гаряче блюдо для дітей і дорослих. Обов'язково спробуйте такий варіант.

Опис приготування:

Щоб приготувати соковиту всередині і з хрусткою скоринкою курочку, не потрібно придумувати складний багатокомпонентний кляр. Я хочу запропонувати дуже класний варіант і без зайвого клопоту. Крім того, ви завжди можете доповнити його найрізноманітнішими спеціями і сушеними травами, які вам до смаку.

  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
кляр для курячого філе - фото крок 1
1. Усе, що вам буде потрібно, є на цьому фото: просіяне борошно, панірувальні сухарі, пара яєць.
кляр для курячого філе - фото крок 2
2. Яйця збийте з дрібкою солі. В сухарі можете додати мелений часник, паприка, гострий перець і т.Д. При бажанні.
кляр для курячого філе - фото крок 3
3. Філе вимийте, обсушити і при бажанні відбийте трохи.
кляр для курячого філе - фото крок 4
4. Обваляйте з усіх боків в борошні.
кляр для курячого філе - фото крок 5
5. Потім в яйці.
кляр для курячого філе - фото крок 6
6. Після з усіх боків обваляйте в панірувальних сухарях.
кляр для курячого філе - фото крок 7
7. Залишилося тільки розігріти на сковороді рослинне масло і обсмажити філе з двох сторін до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти