Китайські м'ясні рулети
(покроковий рецепт з фото)
Китайські м'ясні рулети - ця страва, яке поєднує в собі всі відмінні риси китайських страв: ніжність всередині і хрустку скоринку зовні, золотисту кольору і простота приготування.
Рецепт я трохи адаптувала згідно перевагам моїх домочадців. Рекомендую господаркам приготувати смачні і ситні рулети з фаршем в рисовому папері і подати їх до столу. Рулетики - відмінна і корисна закуска. Серед начинок можна використовувати локшину, свіжі овочі та ароматні трави, які обертаються ніжною рисової папером і подаються гарячими.
- Фарш - 1 кілограм
- Гриби - 5 штук
- Жовток - 5 штук
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Яйце - 1 штука
- Koriandr - 1 Ст. Ложка
- Гвоздика - 1 пучок
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Рисовий папір - 5 штук
- Петрушка - 1 пучок
- Морква - 1 штука
- Крохмаль - 50 грам
1. Натріть на дрібній тертці моркву, наріжте гриби, подрібніть варені жовтки, петрушку і цибулю. Перемішайте все в одній ємності.
2. Змішайте заправку з м'ясним фаршем. Перемішайте. Додайте коріандр, гвоздику, кунжутну олію, цукор, сіль і перець за смаком. Накрийте фарш харчовою плівкою і залиште маринуватися в холодильнику на 30 хвилин.
3. На рисовий папір покладіть м'ясну начинку і скрутіть кожну в рол.
4. Обмокніть кожен рол в яйце і крохмаль.
5. Обсмажте рулети в розпеченому маслі до золотистого.
6. Промокніть рулети від зайвого масла паперовим рушником.
7. Розріжте рулети і подавайте до столу. Смачного!