Рецепт Китайські м'ясні рулети фото

Китайські м'ясні рулети
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 12
Час приготування: 50 хв.

Китайські м'ясні рулети - ця страва, яке поєднує в собі всі відмінні риси китайських страв: ніжність всередині і хрустку скоринку зовні, золотисту кольору і простота приготування.

Опис приготування:

Рецепт я трохи адаптувала згідно перевагам моїх домочадців. Рекомендую господаркам приготувати смачні і ситні рулети з фаршем в рисовому папері і подати їх до столу. Рулетики - відмінна і корисна закуска. Серед начинок можна використовувати локшину, свіжі овочі та ароматні трави, які обертаються ніжною рисової папером і подаються гарячими.

  • Фарш - 1 кілограм
  • Гриби - 5 штук
  • Жовток - 5 штук
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Яйце - 1 штука
  • Koriandr - 1 Ст. Ложка
  • Гвоздика - 1 пучок
  • Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Рисовий папір - 5 штук
  • Петрушка - 1 пучок
  • Морква - 1 штука
  • Крохмаль - 50 грам
китайські м'ясні рулети - фото крок 1
1. Натріть на дрібній тертці моркву, наріжте гриби, подрібніть варені жовтки, петрушку і цибулю. Перемішайте все в одній ємності.
китайські м'ясні рулети - фото крок 2
2. Змішайте заправку з м'ясним фаршем. Перемішайте. Додайте коріандр, гвоздику, кунжутну олію, цукор, сіль і перець за смаком. Накрийте фарш харчовою плівкою і залиште маринуватися в холодильнику на 30 хвилин.
китайські м'ясні рулети - фото крок 3
3. На рисовий папір покладіть м'ясну начинку і скрутіть кожну в рол.
китайські м'ясні рулети - фото крок 4
4. Обмокніть кожен рол в яйце і крохмаль.
китайські м'ясні рулети - фото крок 5
5. Обсмажте рулети в розпеченому маслі до золотистого.
китайські м'ясні рулети - фото крок 6
6. Промокніть рулети від зайвого масла паперовим рушником.
китайські м'ясні рулети - фото крок 7
7. Розріжте рулети і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти