Рецепт Кимчи зі свининою фото

Кимчи зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Для приготування корейського страви потрібно дуже жирна свинина і кимчи. У поєднанні з часником виходить прекрасне екзотичне блюдо, яке подається з рисом і овочами. Дуже смачно.

Пропоную порадувати сім'ю і влаштувати день корейської кухні. До традиційних рису і овочів добре підійде кимчи зі свининою. З'єднуючись з кимчи, жирна свинина за підтримки часнику стає більш легким для споживання продуктом, набуває нового екзотичний аромат. Можна порекомендувати для приготування на екзотичну вечірку, зустріч старих друзів.

  • Свинина - 600 грам
  • Кимчи - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 6 зубчиків
кимчи зі свининою - фото крок 1
1. Кимчи - це спеціальним чином приготована гостра китайська капуста. Вона поступово стає не менш популярною, ніж корейська морква. Процес приготування почніть зі свинини. Покладіть на сковороду сало і розтопіть.
кимчи зі свининою - фото крок 2
2. Додайте м'ясо. Смажте свинину до отримання золотистої скоринки. Влийте в м'ясо томатний сік і покладіть кимчи.
кимчи зі свининою - фото крок 3
3. Накрийте кришкою, тушкуйте кілька хвилин, всипте приготований лук. Продовжуйте тушкувати до того моменту, як цибуля поміняє колір. Перемішайте продукти.
кимчи зі свининою - фото крок 4
4. Відкрийте кришку. Продовжуйте смажити, поки не випарується вся рідина і не залишиться тільки жир. У майже приготовану страву додайте подрібнений часник. Перемішайте. Вимкніть вогонь. Блюдо готово. Подавайте зі свіжими овочами, рисом, зеленню.

Схожі рецепти