Кимчи зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування корейського страви потрібно дуже жирна свинина і кимчи. У поєднанні з часником виходить прекрасне екзотичне блюдо, яке подається з рисом і овочами. Дуже смачно.
Пропоную порадувати сім'ю і влаштувати день корейської кухні. До традиційних рису і овочів добре підійде кимчи зі свининою. З'єднуючись з кимчи, жирна свинина за підтримки часнику стає більш легким для споживання продуктом, набуває нового екзотичний аромат. Можна порекомендувати для приготування на екзотичну вечірку, зустріч старих друзів.
- Свинина - 600 грам
- Кимчи - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 6 зубчиків
1. Кимчи - це спеціальним чином приготована гостра китайська капуста. Вона поступово стає не менш популярною, ніж корейська морква. Процес приготування почніть зі свинини. Покладіть на сковороду сало і розтопіть.
2. Додайте м'ясо. Смажте свинину до отримання золотистої скоринки. Влийте в м'ясо томатний сік і покладіть кимчи.
3. Накрийте кришкою, тушкуйте кілька хвилин, всипте приготований лук. Продовжуйте тушкувати до того моменту, як цибуля поміняє колір. Перемішайте продукти.
4. Відкрийте кришку. Продовжуйте смажити, поки не випарується вся рідина і не залишиться тільки жир. У майже приготовану страву додайте подрібнений часник. Перемішайте. Вимкніть вогонь. Блюдо готово. Подавайте зі свіжими овочами, рисом, зеленню.