Рецепт Казаречче з беконом і грибами фото

Казаречче з беконом і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , М'ясо , Субпродукти , Гриби , Бекон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Kazarechche - це ще один вид італійської пасти. У тісто разом з борошном в рівних пропорціях додають манку. Сьогодні хочу приготувати казаречче з беконом і грибами у вершковому соусі.

Опис приготування:

Казаречче з беконом і грибами простий, але трудомісткий рецепт, так як пасту готуємо вручну. Якщо ви знайдете вже готові казаречче, це істотно заощадить час. Блюдо виходить дуже ситне, з насиченим грибним смаком і легким ароматом димку, за рахунок обсмаженого бекону. Ділюся рецептом, як приготувати казареччее з беконом і грибами.

  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Манька - 100 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Бекон - 50 грам
  • Гриби білі - 100 грам
  • Часник сушений - 1 щіпка
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Бульйон - 1 літр
  • Зелень - 1 пучок
  • Вино біле - 1 Склянка
  • Часник - 2 зубчики
казаречче з беконом і грибами - фото крок 1
Казаречче можна купити готові, але ми не шукаємо легких шляхів і будемо робити пасту самі. Борошно просійте, додайте яйця і сіль.
казаречче з беконом і грибами - фото крок 2
Додайте манку і замісіть тісто. Воно вийде досить крутим.
казаречче з беконом і грибами - фото крок 3
Тісто потрібно довго вимішувати, періодично змочуючи руки. В результаті тісто має вийде однорідним, манка не повинна відчуватися пальцями.
казаречче з беконом і грибами - фото крок 4
Накрийте тісто плівкою і дайте йому постояти приблизно 1 час. Поки тісто відпочиває, підготуйте гриби. У мене були сушені, я попередньо їх замочила.
казаречче з беконом і грибами - фото крок 5
Коли тісто відпочине, приступайте до виготовлення казаречче. Для цього з тіста скрутіть тонкі джутікі, разрежте на шматочки, приблизно по 5-7 см. Потім зробіть жолобок, за допомогою шпажки. Джгутики повинні бути максимально тонкими.
казаречче з беконом і грибами - фото крок 6
Коли все казаречче будуть готові, відваріть їх у підсоленій воді або бульйоні. Поки вариться паста, бекон порізати дрібними шматочками і обсмажте разом з грибами і часником.
казаречче з беконом і грибами - фото крок 7
Коли все зарум'яниться, додайте пасту на сковороду і обсмажте все разом, щоб паста взяла смак і аромат. Потім влийте вино і вершки.
казаречче з беконом і грибами - фото крок 8
Нащадки 10 хвилин, додайте зелень і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти