Казаречче з беконом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Kazarechche - це ще один вид італійської пасти. У тісто разом з борошном в рівних пропорціях додають манку. Сьогодні хочу приготувати казаречче з беконом і грибами у вершковому соусі.
Казаречче з беконом і грибами простий, але трудомісткий рецепт, так як пасту готуємо вручну. Якщо ви знайдете вже готові казаречче, це істотно заощадить час. Блюдо виходить дуже ситне, з насиченим грибним смаком і легким ароматом димку, за рахунок обсмаженого бекону. Ділюся рецептом, як приготувати казареччее з беконом і грибами.
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Манька - 100 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сіль - 2 щіпки
- Бекон - 50 грам
- Гриби білі - 100 грам
- Часник сушений - 1 щіпка
- Вершки - 100 мілілітрів
- Бульйон - 1 літр
- Зелень - 1 пучок
- Вино біле - 1 Склянка
- Часник - 2 зубчики
Казаречче можна купити готові, але ми не шукаємо легких шляхів і будемо робити пасту самі. Борошно просійте, додайте яйця і сіль.
Додайте манку і замісіть тісто. Воно вийде досить крутим.
Тісто потрібно довго вимішувати, періодично змочуючи руки. В результаті тісто має вийде однорідним, манка не повинна відчуватися пальцями.
Накрийте тісто плівкою і дайте йому постояти приблизно 1 час. Поки тісто відпочиває, підготуйте гриби. У мене були сушені, я попередньо їх замочила.
Коли тісто відпочине, приступайте до виготовлення казаречче. Для цього з тіста скрутіть тонкі джутікі, разрежте на шматочки, приблизно по 5-7 см. Потім зробіть жолобок, за допомогою шпажки. Джгутики повинні бути максимально тонкими.
Коли все казаречче будуть готові, відваріть їх у підсоленій воді або бульйоні. Поки вариться паста, бекон порізати дрібними шматочками і обсмажте разом з грибами і часником.
Коли все зарум'яниться, додайте пасту на сковороду і обсмажте все разом, щоб паста взяла смак і аромат. Потім влийте вино і вершки.
Нащадки 10 хвилин, додайте зелень і подавайте до столу. Смачного!