Картопля, запечена в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати картоплю запечену в рукаві, без праці і клопоту. Такий гарнір завжди виходить смачним і ароматним, а головне - він готується швидко і легко.
Цей рецепт картоплі підійде на всі випадки життя: як на звичайну вечерю, так і на святковий стіл. Також таку картоплю буде хороший і для тих, хто поститься, а мій покроковий рецепт покаже вам, як приготувати картоплю, запечену в духовці, без праці.
Важливо відмітити, що таку картоплю можна приготувати з майонезом або сметаною замість масла, а картопля можете нарізати по-селянськи, тобто часточками.
Смачного!
- Молода картопля - 1 кілограм
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Кріп - 2 чайних ложки
- Приправа для картоплі - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1
Картопля добре помийте, розріжте навпіл, зробіть проколи зубочисткою в декількох місцях.
2
У мисці змішайте масло, подрібнений часник, сіль, приправу і дрібно нарізану зелень кропу.
3
У масляну суміш додайте картоплю і добре перемішайте.
4
Візьміть пакет для запікання, обережно покладіть туди картоплю і закріпіть. Зробіть кілька проколів в пакеті.
5
Запікайте в попередньо розігрітій духовці при 200 градусах близько 1 годину, поки картопля не стане м'яким.