Рецепт Цесарка запечена в рукаві фото

Цесарка запечена в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Марокканська кухня
Птах
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Страви в рукаві , Страви цілком
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Вам на замітку пропоную по-справжньому святковий і смачна страва - цесарка запечена в рукаві з цитрусовим соусом. Це досить просте в приготуванні і неймовірно красиве основне блюдо.

Опис приготування:

Зараз я детально розповім, як приготувати цесарку запечену в рукаві.

1. Для початку необхідно вимити і просушити птицю.

2. Часник очистити і пропустити через прес. Надіслати в невелику мисочку.

3. Апельсин вимити і вичавити сік. Додати до часнику.

4. Туди ж налити трохи оливкового масла. Ретельно перемішати всі.

5. Обсушену цесарку натерти сіллю і спеціями.

6. Потім ретельно змастити приготованою заправкою. Акуратно помістити цесарку в рукав для запікання. Вилити залишки заправки.

7. Можна залишити птицю на годинку в холодильнику, щоб вона просочилася ароматами.

8. Втім, цесарка запечена в рукаві в домашніх умовах може відразу вирушати в духовку.

9. Приблизно через 1.5 годину (в залежності від розміру птиці) рукав потрібно акуратно розкрити, щоб підрум'янити цесарку. При цьому можна кожні 5-7 хвилин поливати птицю соком.

10. При бажанні також при приготуванні можна додати пучок свіжих трав і паличку кориці для додаткових ароматів.

Подавати цесарку можна з улюбленим гарніром і свіжими овочами.

  • Tsesarka - 1 штука
  • Апельсин - 1-2 штук
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Спеції - 2 Ст. Ложки (чорний перець, паприка, перець чилі, кмин, шафран, базилік і т.Д.)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
Зараз я детально розповім, як приготувати цесарку запечену в рукаві.

1. Для початку необхідно вимити і просушити птицю.

2. Часник очистити і пропустити через прес. Надіслати в невелику мисочку.

3. Апельсин вимити і вичавити сік. Додати до часнику.

4. Туди ж налити трохи оливкового масла. Ретельно перемішати всі.

5. Обсушену цесарку натерти сіллю і спеціями.

6. Потім ретельно змастити приготованою заправкою. Акуратно помістити цесарку в рукав для запікання. Вилити залишки заправки.

7. Можна залишити птицю на годинку в холодильнику, щоб вона просочилася ароматами.

8. Втім, цесарка запечена в рукаві в домашніх умовах може відразу вирушати в духовку.

9. Приблизно через 1.5 годину (в залежності від розміру птиці) рукав потрібно акуратно розкрити, щоб підрум'янити цесарку. При цьому можна кожні 5-7 хвилин поливати птицю соком.

10. При бажанні також при приготуванні можна додати пучок свіжих трав і паличку кориці для додаткових ароматів.

Подавати цесарку можна з улюбленим гарніром і свіжими овочами.

Схожі рецепти