Рецепт Картопля в воке фото

Картопля в воке
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Гарніри
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Смачна картопля з рум'яною скоринкою. Відмінний гарнір, від якого не можна відязикатися. Спробуйте картопля в воке!

Опис приготування:

Смажена картопля - це так смачно! У воке його можна приготувати з красивою рум'яною скоринкою і, завдяки конфігурації цієї сковороди і високій температурі готування, з мінімальною кількістю жиру. Розповідаю, як приготувати картоплю в воке.

1. Чистим картофель, моєму і прибираємо з нього вологу. Картопля нам потрібен практично сухий.

2. Розрізаємо бульби на великі часточки.

3. Нагріваємо вок з рослинним маслом і викладаємо половину картоплі в вок.

4. Як тільки картопля зарум'яниться, відразу ж перевертаємо його на іншу сторону. І так до тих пір, поки картопля не обсмажиться з усіх боків.

5. Викладаємо готову картоплю в тарілку і закладаємо в вок наступну порцію. Смажимо так само, як першу порцію. Завдяки тому, що ми готуємо на сильному вогні, картопля обсмажується швидко і не вбирає в себе жир.

6. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на що залишився від смаження картоплі олії.

Посипаємо сіллю і перцем картопля, перемішуємо. Додаємо обсмажену цибулю і насолоджуємося шкідливої, але такою смачною картоплею:)

Смачного!

  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 щіпки
Смажена картопля - це так смачно! У воке його можна приготувати з красивою рум'яною скоринкою і, завдяки конфігурації цієї сковороди і високій температурі готування, з мінімальною кількістю жиру. Розповідаю, як приготувати картоплю в воке.

1. Чистим картофель, моєму і прибираємо з нього вологу. Картопля нам потрібен практично сухий.

2. Розрізаємо бульби на великі часточки.

3. Нагріваємо вок з рослинним маслом і викладаємо половину картоплі в вок.

4. Як тільки картопля зарум'яниться, відразу ж перевертаємо його на іншу сторону. І так до тих пір, поки картопля не обсмажиться з усіх боків.

5. Викладаємо готову картоплю в тарілку і закладаємо в вок наступну порцію. Смажимо так само, як першу порцію. Завдяки тому, що ми готуємо на сильному вогні, картопля обсмажується швидко і не вбирає в себе жир.

6. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на що залишився від смаження картоплі олії.

Посипаємо сіллю і перцем картопля, перемішуємо. Додаємо обсмажену цибулю і насолоджуємося шкідливої, але такою смачною картоплею:)

Смачного!

Схожі рецепти