Картопля тушкована в молоці
(покроковий рецепт з фото)
Цей чудовий гарнір підійде і до м'яса, і до риби. Картопля виходить дуже ніжний, розсипчастий, в легкому молочному соусі. Доповнити блюдо можна пряними травами і часником. Смачний і ароматний!
Молоко можна замінити вершками, смак вийде ще більш насиченим. Також відмінно підійде чебрець або кріп. Спробуйте!
- Картопля - 700 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 30 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Картопля почистіть і наріжте часточками, соломкою або кружальцями.
У каструлю викладіть картоплю, залийте молоком. Доведіть до кипіння і тушкуйте на невеликому вогні 20 хвилин.
В самому кінці посоліть, додайте олію. Перемішайте і подавайте до столу.
Смачного!