Картопля «на Карпи»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную простий рецепт тушкованої картоплі, який підійде до смаженого коропа. Але і з будь-якою іншою рибою теж буде смачно. Беріть на замітку!
Тушкована картопля з грибами та овочами в сметані стане відмінним доповненням до смаженої риби. Картопля, приготований за цим рецептом виходить ароматним, ніжним і смачним. Пікантність страві додає часник, аромат додають гриби. Сметанний соус підкреслює всю гаму смаку. Гриби беріть будь-які за смаком і наявності. У мене були гливи.
- Стейк коропа - 1-2 штук
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Олія соняшникова - 30 мілілітрів
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Гливи - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти для приготування картоплі з коропом.
Рибу помийте, обсушити, сіль і obvalâjte в муках. Викладіть на гарячу сковороду з рослинним маслом.
Обсмажте рибу з обох боків до золотистої скоринки.
Морква очистіть, помийте і наріжте довільно. Викладіть в сковороду.
Цибулю очистіть, помийте і наріжте. Додайте до моркви.
Налийте соняшникову олію і обсмажити цибулю з морквою протягом 7-8 хвилин.
Картопля очистіть, помийте і наріжте кубиками. Додайте до овочів в сковороду.
Додати сіль, додайте сушений базилік і лавровий лист. Наливати 200 мл. Води.
Сковороду накрийте кришкою і тушкуйте картопля 20 хвилин. Після додайте нарізані гриби.
Гасіть картопля з овочами і грибами до готовності. В кінці додайте сметану і часник.
Перемішайте всі інгредієнти зі сметаною і прогрійте страву ще 5 хвилин на невеликому вогні.
Картопля на коропа готовий. Подавайте з зеленню. Смачного!