Картопля «на Карпи»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную простий рецепт тушкованої картоплі, який підійде до смаженого коропа. Але і з будь-якою іншою рибою теж буде смачно. Беріть на замітку!
Тушкована картопля з грибами та овочами в сметані стане відмінним доповненням до смаженої риби. Картопля, приготований за цим рецептом виходить ароматним, ніжним і смачним. Пікантність страві додає часник, аромат додають гриби. Сметанний соус підкреслює всю гаму смаку. Гриби беріть будь-які за смаком і наявності. У мене були гливи.
- Стейк коропа - 1-2 штук
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Олія соняшникова - 30 мілілітрів
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Гливи - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки

Підготуйте всі інгредієнти для приготування картоплі з коропом.

Рибу помийте, обсушити, сіль і obvalâjte в муках. Викладіть на гарячу сковороду з рослинним маслом.

Обсмажте рибу з обох боків до золотистої скоринки.

Морква очистіть, помийте і наріжте довільно. Викладіть в сковороду.

Цибулю очистіть, помийте і наріжте. Додайте до моркви.

Налийте соняшникову олію і обсмажити цибулю з морквою протягом 7-8 хвилин.

Картопля очистіть, помийте і наріжте кубиками. Додайте до овочів в сковороду.

Додати сіль, додайте сушений базилік і лавровий лист. Наливати 200 мл. Води.

Сковороду накрийте кришкою і тушкуйте картопля 20 хвилин. Після додайте нарізані гриби.

Гасіть картопля з овочами і грибами до готовності. В кінці додайте сметану і часник.

Перемішайте всі інгредієнти зі сметаною і прогрійте страву ще 5 хвилин на невеликому вогні.

Картопля на коропа готовий. Подавайте з зеленню. Смачного!