Картопля і сир з цвіллю
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас вдома є сухарі, картопля, яйце і шматочок сиру з пліснявою, ви можете приготувати чудове блюдо. Гості забудуть про м'ясо і інших делікатеси, коли побачать ваші хрусткі «таблетки».
Кількість порцій: 8-9
- Картопля - 4 штуки
- Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Сир з пліснявою м'який - 100 грам
- Яйце - 1 штука
1. Зварити картоплю в мундирі. Остудити і почистити від шкірки. Розрізати на невеликі кружечки.
2. Сир нарізати невеликими шматочками. До речі, якщо ви не любите сир з цвіллю, або у вас його немає, не хвилюйтесь. Ви можете використовувати для цього блюда будь-який сир, який є у вас в холодильнику. На кружечок картоплі покладіть шматок сиру і накрийте його іншим кружечком картоплі.
3. В окремій мисочці збийте яйце. У плоску тарілочку насипте панірувальні сухарі. У вас вийшли симпатичні канапки. Умочіть їх в яйце і обваляйте в сухарях. Тепер залишилося обсмажити їх з двох сторін на оливковій олії. Смажте по 2-3 хвилини з кожного боку. Пігулки повинні стати рум'яними. Подавати їх можна теплими і холодними. Прикрасьте зеленню і приємного апетиту!