Капуста на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт капусти на грилі. Блюдо здається дуже простим, але повірте, воно заслуговує на увагу! Капуста на грилі виходить хрусткою, пікантною і дуже смачною!
Докладніше, як приготувати капусту на грилі, я розповім нижче. Найкраще для цього рецепта вибирати капусту невеликого розміру. За бажанням в маринад ви можете додати будь-які інші спеції. Рекомендую спробувати копчену паприку або італійські трави. Страву можна подавати на гарнір або є просто так.
- Капуста білокачанна - 1/2 штуки
- Масло оливкове - 40-50 мілілітрів
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком
- Часник гранульований - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Розріжте качан капусти на 5-6 частин. Качан не видаляйте.
Вичавіть з половини лимона сік.
Змішайте лимонний сік з оливковою олією, чорним меленим перцем, гранульованим часником і сіллю.
Змастіть вийшов маринадом капусту.
Обсмажте капусту на грилі 5-7 хвилин з кожного боку.
Капуста на грилі готова, смачного!