Рецепт Као Ка Му фото

Као Ка Му
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Ця страва c божественним смаком - одне з традиційних страв тайської кухні. Його можна зустріти на вулицях, в дешевих кафе і в дорогих ресторанах. Давайте і ми спробуємо приготувати пікантне Као Ка Му.

Опис приготування:

Као Ка Му - дуже смачна страва тайської кухні. Купити і спробувати його можна прямо на вулицях або в невеликих кафе. Але також це блюдо готують і в дорогих ресторанах. Рецептів приготування Као Ка Му є кілька. Я пропоную вам більш спрощений і щадний для наших шлунків варіант зі солодкуватими спеціями.

  • Свиняча рулька - 1, 5-2 кілограма
  • Яйце - 5 штук
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Коричневий цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Чорний перець горошком - 1 Ст. Ложка
  • Кріп сухий мелений - 2 чайних ложки
  • Кориця мелена - 4 чайних ложки
  • Солодка - 2 чайних ложки
  • Гвоздика мелена - 2 чайних ложки
  • Бадьян - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
као Ка Му - фото крок 1
Чисту і поскобленную свинячу рульку укладаємо у велику каструлю.
као Ка Му - фото крок 2
Заливаємо її водою, додаємо всі спеції, цукор, сіль, соєвий соус. Цибулину розрізаємо навпіл і не чистимо. Варимо рульку 2 години на повільному вогні.
као Ка Му - фото крок 3
Ставимо варитися яйця. Потім необхідно їх остудити і почистити.
као Ка Му - фото крок 4
Десь за півгодини до закінчення варіння рульки додамо до неї очищені яйця. Готову свинячу рульку розрізаємо на шматки.
као Ка Му - фото крок 5
Подаємо Као Ка Му з прісним рисом і яйцями. Поливаємо рис бульйоном, в якому варилася рулька, і посипаємо зеленню.

Схожі рецепти