Као Ка Му
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 10 хв.
Ця страва c божественним смаком - одне з традиційних страв тайської кухні. Його можна зустріти на вулицях, в дешевих кафе і в дорогих ресторанах. Давайте і ми спробуємо приготувати пікантне Као Ка Му.
Опис приготування:
Као Ка Му - дуже смачна страва тайської кухні. Купити і спробувати його можна прямо на вулицях або в невеликих кафе. Але також це блюдо готують і в дорогих ресторанах. Рецептів приготування Као Ка Му є кілька. Я пропоную вам більш спрощений і щадний для наших шлунків варіант зі солодкуватими спеціями.
- Свиняча рулька - 1, 5-2 кілограма
- Яйце - 5 штук
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Коричневий цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Чорний перець горошком - 1 Ст. Ложка
- Кріп сухий мелений - 2 чайних ложки
- Кориця мелена - 4 чайних ложки
- Солодка - 2 чайних ложки
- Гвоздика мелена - 2 чайних ложки
- Бадьян - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
Чисту і поскобленную свинячу рульку укладаємо у велику каструлю.
Заливаємо її водою, додаємо всі спеції, цукор, сіль, соєвий соус. Цибулину розрізаємо навпіл і не чистимо. Варимо рульку 2 години на повільному вогні.
Ставимо варитися яйця. Потім необхідно їх остудити і почистити.
Десь за півгодини до закінчення варіння рульки додамо до неї очищені яйця. Готову свинячу рульку розрізаємо на шматки.
Подаємо Као Ка Му з прісним рисом і яйцями. Поливаємо рис бульйоном, в якому варилася рулька, і посипаємо зеленню.