Рецепт М'ясо, запечене з помідорами фото

М'ясо, запечене з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Сир , Помідор
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясо, запечене з помідорами, - відмінне гаряче блюдо, яке я готую найчастіше на свята. Коли гості приходять, включаю духовку. Поки гості спілкуються і пробують закуски, м'ясо"підходить" .

Опис приготування:

М'ясо під помідорами і сиром виходить соковитим і м'яким. Сир запікається скоринкою, а цибуля і помідори віддають всі свої соки м'яса. Найбільше мені подобається ця страва з зеленим салатом, але можна гарнір і"серйозніше" придумати. Можна робити таким відбивні і з курятини, правда, я поки не пробувала. На мій погляд, найсмачніші варіанти - з телятиною і свининою.

Як приготувати м'ясо запечене з помідорами?

1. Для цієї страви підходить будь-яке м'ясо, краще взяти вирізку. Наріжте м'ясо порційними шматочками (як на відбивні), застуда. Присипте м'ясо спеціями, сіль і poperčite. Я зазвичай м'ясо ще бризкав оливковою олією. Гарненько вмассажіруйте спеції і масло і залиште полежати, поки будете готувати все інше.

2. Помідори промийте, виріжте плодоніжки і наріжте тонкими кружечками.

3. Сир наріжте тонкими пластами.

4. Цибулину очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Лук можна і не використовувати. Але саме він надає пікантності цій страві.

5. На вимазаний маслом деко додайте трохи бульйону або кип'яченої води зі спеціями. Викладіть відбиті шматочки м'яса, на них укладіть цибулю і помідори, зверху - пласти сиру.

6. Надсилайте м'ясо з помідорами в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.

М'ясо, запечене з помідорами, готово! Подавайте з рисом, картоплею або свіжим овочевим салатом.

Смачного!

  • М'ясо (свинина, телятина, яловичина) - 1 кілограм
  • Помідори - 2-3 штук
  • Сир - 150 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Спеції для м'яса - - За смаком
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки (не обов'язково)
  • Цибулина - 1 штука (не обов'язково)
М'ясо під помідорами і сиром виходить соковитим і м'яким. Сир запікається скоринкою, а цибуля і помідори віддають всі свої соки м'яса. Найбільше мені подобається ця страва з зеленим салатом, але можна гарнір і"серйозніше" придумати. Можна робити таким відбивні і з курятини, правда, я поки не пробувала. На мій погляд, найсмачніші варіанти - з телятиною і свининою.

Як приготувати м'ясо запечене з помідорами?

1. Для цієї страви підходить будь-яке м'ясо, краще взяти вирізку. Наріжте м'ясо порційними шматочками (як на відбивні), застуда. Присипте м'ясо спеціями, сіль і poperčite. Я зазвичай м'ясо ще бризкав оливковою олією. Гарненько вмассажіруйте спеції і масло і залиште полежати, поки будете готувати все інше.

2. Помідори промийте, виріжте плодоніжки і наріжте тонкими кружечками.

3. Сир наріжте тонкими пластами.

4. Цибулину очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Лук можна і не використовувати. Але саме він надає пікантності цій страві.

5. На вимазаний маслом деко додайте трохи бульйону або кип'яченої води зі спеціями. Викладіть відбиті шматочки м'яса, на них укладіть цибулю і помідори, зверху - пласти сиру.

6. Надсилайте м'ясо з помідорами в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.

М'ясо, запечене з помідорами, готово! Подавайте з рисом, картоплею або свіжим овочевим салатом.

Смачного!

Схожі рецепти