Рецепт Каннеллоні зі шпинатом і шинкою в мікрохвильовці фото

Каннеллоні зі шпинатом і шинкою в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони , Каннеллоні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.

Хочете приготувати швидко смачне і ситне блюдо? Тоді спробуйте простий рецепт каннеллони в мікрохвильовці зі шпинатом і шинкою. Відмінний варіант вечері, коли немає часу довго стояти біля плити.

Опис приготування:

Рецепт приготування каннеллони в мікрохвильовці можна сміливо назвати варіантом на швидку руку. При наявності часу, начинка може бути з м'ясним фаршем, овочами, а також доповнена томатним соусом, наприклад. Шпинат можна використовувати як свіжий, так і заморожений, а моцарелу замінити іншим улюбленим сиром.

  • Шпинат - 200 грам
  • Шинка - 200 грам
  • Моцарелла - 150 грам
  • Каннеллоні - 10 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Пармезан - 2-3 Ст. Ложок
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
каннеллоні зі шпинатом і шинкою в мікрохвильовці - фото крок 1
1. Насамперед шпинат необхідно відправити в підсолену киплячу воду і проварити пару хвилин. Потім відкинути на друшляк і просушити. Шинку порізати невеликими кубиками або тонкими смужками. Моцареллу трохи розтопити в мікрохвильовці. Додати шпинат і ретельно перемішати. Посолити і поперчити начинку за смаком.
каннеллоні зі шпинатом і шинкою в мікрохвильовці - фото крок 2
2. Рецепт приготування каннеллони в мікрохвильовці передбачає використання традиційного соусу Бешамель. Якщо часу мало, можна використовувати вершки зі спеціями. У невеликому сотейнику розчинити вершкове масло і всипати борошно. Обсмажити пару хвилин і влити тонкою цівкою молоко. Додати сіль, перець і мускатний горіх за смаком.
каннеллоні зі шпинатом і шинкою в мікрохвильовці - фото крок 3
3. У начинку вбити яйце, як слід перемішати і нафарширувати каннеллони. Якщо вони вимагають варіння, тоді опустити їх в киплячу підсолену воду на 3-4 хвилини, а потім просушити і трохи остудити. На дно форми налити трохи соусу Бешамель і викласти фаршировані каннеллони.
каннеллоні зі шпинатом і шинкою в мікрохвильовці - фото крок 4
4. Соусом залити каннеллони. Пармезан натерти на дрібній тертці і засипати зверху. Щоб скоринка була більш рум'яна, можна викласти кілька шматочків вершкового масла зверху.
каннеллоні зі шпинатом і шинкою в мікрохвильовці - фото крок 5
5. Щоб каннеллони в мікрохвильовці в домашніх умовах добре проготовілісь і виглядали апетитно, їх потрібно запікати спершу на найвищій потужності близько 7-8 хвилин, а потім ще хвилин 5 на нижчій. Якщо є функція гриля, то її можна використовувати на останніх 2-3 хвилинах. Після звукового сигналу форму краще залишити в мікрохвильовці ще на 10 хвилин, а потім можна подавати блюдо до столу.

Схожі рецепти