Рецепт Каннеллоні з рікоттою і шпинатом фото

Каннеллоні з рікоттою і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Унікальний, апетитний і дуже вишуканий рецепт приготування каннеллони з рікоттою і шпинатом вам точно сподобається! Кожен день, звичайно, рикотту купувати не станеш, але заради особливих випадків - можна, можливо!

Опис приготування:

Як вид, в цьому італійському класичному рецепті каннеллони з рікоттою і шпинатом нічого надскладного немає. Єдине - збігати в найближчий супермаркет за рікоттою і шпинатом. Але повірте, каннеллони з рікоттою і шпинатом в домашніх умовах того варті! Хто ще з ваших знайомих зможе похвалитися таким блюдом?

  • Каннелони - 12 штук
  • Яйця - 3 штуки
  • Rikotta - 300 грам
  • Шпинат - 300 грам
  • Сир сирний - 100 грам (можна замінити сиром)
  • Кріп - 100 грам
  • Томатний соус - 300 мілілітрів
  • Сир твердий - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
каннеллоні з рікоттою і шпинатом - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Зелень миємо, білки відокремлюємо від жовтків (будемо використовувати тільки жовтки), а твердий сир трьом на тертці.
каннеллоні з рікоттою і шпинатом - фото крок 2
2. Змішуємо до однорідного стану в мисці Рікотта, жовтки і сирний сир. А потім домішуємо подрібнений кріп і шпинат. Солимо, перчим, додаємо приправи за смаком.
каннеллоні з рікоттою і шпинатом - фото крок 3
3. Тепер фаршируємо наші каннелоні начинкою і викладаємо на дно форми, трохи змащеній маслом.
каннеллоні з рікоттою і шпинатом - фото крок 4
4. Зверху рівномірно розподіляємо тертий сир і томатну пасту.
каннеллоні з рікоттою і шпинатом - фото крок 5
5. Запікаємо 30-40 хвилин, прикривши зверху шматочком фольги. Смачного!

Схожі рецепти