Запіканка з рікоттою і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що приготувати з шпинату - сміливо озбройтесь цим рецептом з фото і готуйте запіканку з рікоттою і шпинатом. Чи не розчаруєтеся.
Цей рецепт з фото допоможе вам приготувати дуже смачний, корисний і ситний сніданок. Більш того, блюдо виходить дієтичним, його можна порекомендувати людям, які борються із зайвою вагою або просто стежать за своєю фігурою. Запіканка з рікоттою і шпинатом готується досить швидко і просто, проте на ранковому столі виглядає в якійсь мірі навіть святково. Корисно, красиво і смачно!
Рецепт запіканки з шпинатом і рікоттою:
1. Моєму шпинат, даємо воді стекти. Кладемо шпинат в абсолютно чисту (без масла) сковороду і тушкуємо під закритою кришкою на повільному вогні - 7-10 хвилин.
2. Шпинат перекладаємо в тарілку, трохи розминаємо за допомогою вилки. Додаємо до шпинату збиті яйця, борошно і сіль. Добре перемішуємо. Потім додаємо рикотту, перемішуємо.
3. Форму для випікання змащуємо рослинним маслом. Викладаємо в неї нашу суміш, ставимо в розігріту до 190 градусів духовку і випікаємо 30-35 хвилин.
4. Запіканка з рікоттою і шпинатом готова! Подавати зі сметаною або йогуртом.
- Шпинат свіжий - 250 грам
- Rikotta - 250 грам
- Заголовок для палітурки - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - - За смаком
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
Рецепт запіканки з шпинатом і рікоттою:
1. Моєму шпинат, даємо воді стекти. Кладемо шпинат в абсолютно чисту (без масла) сковороду і тушкуємо під закритою кришкою на повільному вогні - 7-10 хвилин.
2. Шпинат перекладаємо в тарілку, трохи розминаємо за допомогою вилки. Додаємо до шпинату збиті яйця, борошно і сіль. Добре перемішуємо. Потім додаємо рикотту, перемішуємо.
3. Форму для випікання змащуємо рослинним маслом. Викладаємо в неї нашу суміш, ставимо в розігріту до 190 градусів духовку і випікаємо 30-35 хвилин.
4. Запіканка з рікоттою і шпинатом готова! Подавати зі сметаною або йогуртом.