Рецепт Запіканка з рікоттою і шпинатом фото

Запіканка з рікоттою і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Шпинат
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На сніданок , Ситний сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 55 хв.

Не знаю, що приготувати з шпинату - сміливо озбройтесь цим рецептом з фото і готуйте запіканку з рікоттою і шпинатом. Чи не розчаруєтеся.

Опис приготування:

Цей рецепт з фото допоможе вам приготувати дуже смачний, корисний і ситний сніданок. Більш того, блюдо виходить дієтичним, його можна порекомендувати людям, які борються із зайвою вагою або просто стежать за своєю фігурою. Запіканка з рікоттою і шпинатом готується досить швидко і просто, проте на ранковому столі виглядає в якійсь мірі навіть святково. Корисно, красиво і смачно!

Рецепт запіканки з шпинатом і рікоттою:

1. Моєму шпинат, даємо воді стекти. Кладемо шпинат в абсолютно чисту (без масла) сковороду і тушкуємо під закритою кришкою на повільному вогні - 7-10 хвилин.

2. Шпинат перекладаємо в тарілку, трохи розминаємо за допомогою вилки. Додаємо до шпинату збиті яйця, борошно і сіль. Добре перемішуємо. Потім додаємо рикотту, перемішуємо.

3. Форму для випікання змащуємо рослинним маслом. Викладаємо в неї нашу суміш, ставимо в розігріту до 190 градусів духовку і випікаємо 30-35 хвилин.

4. Запіканка з рікоттою і шпинатом готова! Подавати зі сметаною або йогуртом.


  • Шпинат свіжий - 250 грам
  • Rikotta - 250 грам
  • Заголовок для палітурки - 3 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - - За смаком
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
Цей рецепт з фото допоможе вам приготувати дуже смачний, корисний і ситний сніданок. Більш того, блюдо виходить дієтичним, його можна порекомендувати людям, які борються із зайвою вагою або просто стежать за своєю фігурою. Запіканка з рікоттою і шпинатом готується досить швидко і просто, проте на ранковому столі виглядає в якійсь мірі навіть святково. Корисно, красиво і смачно!

Рецепт запіканки з шпинатом і рікоттою:

1. Моєму шпинат, даємо воді стекти. Кладемо шпинат в абсолютно чисту (без масла) сковороду і тушкуємо під закритою кришкою на повільному вогні - 7-10 хвилин.

2. Шпинат перекладаємо в тарілку, трохи розминаємо за допомогою вилки. Додаємо до шпинату збиті яйця, борошно і сіль. Добре перемішуємо. Потім додаємо рикотту, перемішуємо.

3. Форму для випікання змащуємо рослинним маслом. Викладаємо в неї нашу суміш, ставимо в розігріту до 190 градусів духовку і випікаємо 30-35 хвилин.

4. Запіканка з рікоттою і шпинатом готова! Подавати зі сметаною або йогуртом.

Схожі рецепти