Каннеллоні з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Любителям італійської кухні обов'язково варто придивитися до дивно простому і дуже смачному рецептом - каннеллони з рибою в домашніх умовах під сирною скоринкою.
Цей рецепт приготування каннеллони з рибою передбачає використання консервованого тунця, проте, при бажанні можна взяти і іншу рибу, як свіжу, так і консервовану. Завдяки сирно-йогуртовій заливці, блюдо виходить дуже ніжне, соковите і неймовірно смачне.
- Цибулина - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Чилі перець - 1 щіпка (по бажанню)
- Каннеллоні - 10-12 штук
- Rikotta - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Йогурт - 100 мілілітрів
- Моцарелла - 100 грам
- Тунець - 350 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Зелена цибуля - 1 щіпка
- Лимон - 0.5 штуки

1. Насамперед потрібно зайнятися овочами. Цибулину, солодкий і гострий перець, часник очистити і нарізати дрібними кубиками.

2. На сковороду налити трохи оливкового масла і відправити туди овочі.

3. Обсмажити овочі на середній вогні до м'якості і зняти зі сковороди.

4. Пір'я зеленої цибулі вимити, просушити і подрібнити. Додати цедру половини лимона.

5. Консервований тунець без масла з'єднати з обсмаженими овочами. У суміш цибулі і цедри додати Рікотта.

6. З'єднати рикотту з тунцем і овочами. Все ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком.

7. Яйце збити з дрібкою солі і з'єднати з натуральним йогуртом. Додати дрібку мускатного горіха і ретельно перемішати.

8. Начинкою нафарширувати каннеллони і викласти у жароміцних форму, змащену вершковим маслом.

9. Залити каннеллони з рибою в домашніх умовах йогуртовим соусом і викласти зверху моцарелу. Надіслати форму в духовку на 20 хвилин, поки не з'явиться апетитна скоринка.