Рецепт Канапе з копченими ковбасками фото

Канапе з копченими ковбасками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Лаваш , Ковбаса
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Фуршет
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Канапе з копченими ковбасками я загортаю в лаваш і наповнюю свіжою зеленню. Дуже апетитно виглядає, і неймовірно смачно! обов'язково спробуйте.

Опис приготування:

Свіжу зелень я брала різну. І зелений лук, і петрушку, і кріп. Виходить насичений і приємний смак. Ковбаски обов'язково тонкі, щоб не довелося розрізати їх на частини, все-таки це канапе. Приступимо.

1. Спочатку в чашці змішайте томатну пасту і посічену свіжу зелень.

2. Лаваш наріжте на смуги.

3. Змастіть всю смугу лаваша з одного боку томатною пастою із зеленню.

4. Тепер покладіть на край смуги лаваша шматочок копченої ковбаски. Відріжте його так, щоб довжина збігалася з шириною смуги лаваша. І укутайте, як рулет.

5. Тепер залишилося тільки закріпити канапе з копченими ковбасками шпажками для канапе або зубочистками.

Подавайте на святковий стіл, прикрасивши зеленню. Канапе відмінно доповнять святкові страви, закуски і напої. Сподобаються всім вашим гостям і домочадцями.

Рецепт канапе з копченими ковбасками прийшов в голову випадково. Я спочатку хотіла вигадати цікавий рулет, але вирішила, що маленькі канапе будуть виглядати набагато смачніше! У моїй родині всі люблять копчені ковбаски, тому ці канапе з копченими ковбасками полюбилися відразу ж, одним тільки своїм видом. Приємного апетиту і вам!

  • Лаваш - 1 штука
  • Копчені ковбаски - 2-3 штук (тонкі.)
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Свіжа зелень - За смаком
Свіжу зелень я брала різну. І зелений лук, і петрушку, і кріп. Виходить насичений і приємний смак. Ковбаски обов'язково тонкі, щоб не довелося розрізати їх на частини, все-таки це канапе. Приступимо.

1. Спочатку в чашці змішайте томатну пасту і посічену свіжу зелень.

2. Лаваш наріжте на смуги.

3. Змастіть всю смугу лаваша з одного боку томатною пастою із зеленню.

4. Тепер покладіть на край смуги лаваша шматочок копченої ковбаски. Відріжте його так, щоб довжина збігалася з шириною смуги лаваша. І укутайте, як рулет.

5. Тепер залишилося тільки закріпити канапе з копченими ковбасками шпажками для канапе або зубочистками.

Подавайте на святковий стіл, прикрасивши зеленню. Канапе відмінно доповнять святкові страви, закуски і напої. Сподобаються всім вашим гостям і домочадцями.

Рецепт канапе з копченими ковбасками прийшов в голову випадково. Я спочатку хотіла вигадати цікавий рулет, але вирішила, що маленькі канапе будуть виглядати набагато смачніше! У моїй родині всі люблять копчені ковбаски, тому ці канапе з копченими ковбасками полюбилися відразу ж, одним тільки своїм видом. Приємного апетиту і вам!

Схожі рецепти