Рецепт Канапе з бананом фото

Канапе з бананом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Фрукти , Банан
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.

Пікантне канапе з бананом - ідеальна закуска під келих білого вина: сухого або ігристого. Приготувати таку ароматну закуску дуже просто, якщо у вас в наявності є багет, банан, сир і лимон.

Опис приготування:

Якщо у вас в наявності є смачні банани, шкірка яких потемніла, а всередині плоди залишилися свіжими і соковитими, то обов'язково приготуйте з ними канапе. Ця нехитра закуска створюється буквально за 5-10 хвилин і неодмінно сподобається до смаку вашим гостям.

  • Банан - 1 штука
  • Багет - 4 скибочки
  • Твердий сир - 60 грам
  • "сир Брі" - 30 грам
  • Бринза - 40 грам
  • Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 2 щіпки (за смаком)
канапе з бананом - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
канапе з бананом - фото крок 2
Банан в канапе виступає в якості прошарку у вигляді пюре, тому, можна використовувати той плід, який перебував поруч з яблуками, але всередині залишився білим і соковитим. Очистіть банан від шкірки, розімніть його м'якоть в піалі і відразу ж полийте лимонним соком, інакше пюре потемніє від контакту з повітрям. До речі, лимонний сік ще й нівелює солодкість бананів.
канапе з бананом - фото крок 3
Наріжте багет скибочками і змастити їх банановим пюре. Додати сіль.
канапе з бананом - фото крок 4
Наріжте всі види сирів і викладіть їх на фруктовий шар в будь-якому порядку. За бажанням сири можна натерти на тертці.
канапе з бананом - фото крок 5
Прикрасьте канапе свіжою зеленню і відразу ж подайте до столу, доповнивши келихами з смачним і ароматним вином.

Схожі рецепти