Рецепт Канапе м'ясні фото

Канапе м'ясні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На святковий стіл , День народження , Фуршет
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.

М'ясну нарізку можна просто викласти на тарілку або листя салату. Але я пропоную вам зробити апетитні канапе з м'ясною нарізкою і маринованою цибулею. Смачно і швидко.

Опис приготування:

Приготувати канапе м'ясне просто. Раджу, не додавати нічого зайвого, строго тільки ті інгредієнти, які вказані. Єдине, можете замість шинки взяти бекон. Але в будь-якому випадку, м'ясне канапе має залишитися м'ясним, і тільки маленькі мариновані цибулини нехай будуть, як прекрасне доповнення до м'яса.

1. Скибочки шинки і ковбаси складіть в четвер. Націдив на шпажку для канапе.

2. Зверху націдив цибулину.

3. Красиво розкладіть канапе м'ясне на тарілці.

Дуже легко, але м'ясна нарізка виглядатиме вже зовсім інакше. Апетитний. Будь-яке свято хочеться зустріти ні так, як в минулому році. І в першу чергу в цьому вам допоможуть саме святкові страви! Нехай традиційним залишиться одне два. Але кожен раз намагайтеся внести різноманітність і все нові і нові родзинки на ваш стіл. Як господиня, яка пригощає за своїм обіднім столом жодну компанію, можу вам порадити зробити канапе! Вони завжди вітаються і полюбилися дуже багатьом. Канапе говорять про вашу творчу натуру, про вашому копіткій праці. І нехай вони елементарні, як канапе м'ясне, виглядають вони так, ніби ви провели над ними цілу годину - красиво і вишукано.

Смачного.

  • Копчена ковбаса - 6-8 скибочок
  • Шинка - 6-8 скибочок
  • Маринована цибуля - 6-8 штук (маленькі цибулинки.)
Приготувати канапе м'ясне просто. Раджу, не додавати нічого зайвого, строго тільки ті інгредієнти, які вказані. Єдине, можете замість шинки взяти бекон. Але в будь-якому випадку, м'ясне канапе має залишитися м'ясним, і тільки маленькі мариновані цибулини нехай будуть, як прекрасне доповнення до м'яса.

1. Скибочки шинки і ковбаси складіть в четвер. Націдив на шпажку для канапе.

2. Зверху націдив цибулину.

3. Красиво розкладіть канапе м'ясне на тарілці.

Дуже легко, але м'ясна нарізка виглядатиме вже зовсім інакше. Апетитний. Будь-яке свято хочеться зустріти ні так, як в минулому році. І в першу чергу в цьому вам допоможуть саме святкові страви! Нехай традиційним залишиться одне два. Але кожен раз намагайтеся внести різноманітність і все нові і нові родзинки на ваш стіл. Як господиня, яка пригощає за своїм обіднім столом жодну компанію, можу вам порадити зробити канапе! Вони завжди вітаються і полюбилися дуже багатьом. Канапе говорять про вашу творчу натуру, про вашому копіткій праці. І нехай вони елементарні, як канапе м'ясне, виглядають вони так, ніби ви провели над ними цілу годину - красиво і вишукано.

Смачного.

Схожі рецепти