Рецепт Качка із зеленою квасолею і папайя фото

Качка із зеленою квасолею і папайя
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Птах
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви
Час приготування: 30 хв.

Простий рецепт приготування качки з гарніром із зеленої квасолі і Папайя.

Кількість порцій: 1
  • Качка - 2 штуки (грудки)
  • Папайя - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 штука
  • Спеції до птаха - 1 штука
  • Квасоля - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука (червона)
  • Базилік - 1 штука (свіжий )
  • Сичуань - 1 штука
качка із зеленою квасолею і Папайя - фото крок 1
Складові:
качка із зеленою квасолею і Папайя - фото крок 2
Нарізаємо Папайя попередньо видаливши шкірку і насіння.
качка із зеленою квасолею і Папайя - фото крок 3
Кладемо в миску для мікрохвильовки зелену квасолю, Папайя, нарізану цибулю, посипаємо сіллю і перцем. Додаємо Сичуань і 1 чайну ложку оливкової олії. Додаємо 1 чайну ложку Лимонного соку. Відкладаємо в сторону.
качка із зеленою квасолею і Папайя - фото крок 4
Посипаємо грудки качки перцем і спеціями з кожного боку. Обсмажуємо на середньому вогні протягом 13-15 хвилин.
качка із зеленою квасолею і Папайя - фото крок 5
Періодично перевертаємо. Знімаємо з вогню і даємо трохи постояти.
качка із зеленою квасолею і Папайя - фото крок 6
Нарізаємо просмажене качку на пластини і кладемо на тарілку з салатом. Зверху заправляємо базиліком.

Схожі рецепти