Качка із зеленою квасолею і папайя
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування качки з гарніром із зеленої квасолі і Папайя.
Кількість порцій: 1
- Качка - 2 штуки (грудки)
- Папайя - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Оливкова олія - 1 штука
- Спеції до птаха - 1 штука
- Квасоля - 100 грам
- Цибулина - 1 штука (червона)
- Базилік - 1 штука (свіжий )
- Сичуань - 1 штука
Складові:
Нарізаємо Папайя попередньо видаливши шкірку і насіння.
Кладемо в миску для мікрохвильовки зелену квасолю, Папайя, нарізану цибулю, посипаємо сіллю і перцем. Додаємо Сичуань і 1 чайну ложку оливкової олії. Додаємо 1 чайну ложку Лимонного соку. Відкладаємо в сторону.
Посипаємо грудки качки перцем і спеціями з кожного боку. Обсмажуємо на середньому вогні протягом 13-15 хвилин.
Періодично перевертаємо. Знімаємо з вогню і даємо трохи постояти.
Нарізаємо просмажене качку на пластини і кладемо на тарілку з салатом. Зверху заправляємо базиліком.